Sakarya BT Rehberlik? Kafaları Karışık olan bize olacak

Kodla Büyü

polathanem

Site Gezgini
il ile görüştüm bizim formatörlük görevlendirmeleri çıkmış geliyormuş. Bt rehberlik görevlendirmelerini ;
"Fatih projesi kapsamındaki veya en az bir BT labı olan okullarda görevlendirilmek üzere " dediği halde sadece Fatih projesi kapsamındaki okullara yapacaklarmış sonra bizim görevlendirmeleri iptal edeceklermiş daha sonra tekrar BT labı olan okullardada belki görevlendirme yapacaklarmış bende dedim bizimde aynı anda görevlendirilmemiz lazım ama cevap il müdürü öle olcak demiş. Bu nedir? anlamlandıramadım açıkça belirtiyor okulunda en az bir BT labı olan diye....

hocam en az bir BT sınıfı bulunan okul diyor ama Fatih kurulumu tamamlanmış okullara görevlendirme tamamlanmadan diğer kurumlara görevlendirme yapılmayacak yazıyor

yani öncelik Fatih kurulumu tamamlanmış liseler
liseler biter ve başvuru varsa hala onlarda ortaokullar falan
ben öyle anladım yani müdür haklı yazıya göre

bana söylenen okulum fatih projesinde değilse başvuru yapamiyacağım ama "veya en az bir BT labı olan okullarda görevlendirilmek üzere" diyo biz niye şimdi başvuru yapmıyoz diyorum. Önceklik fatih projesi kapsamındaki okullarda olsun anladıkda biz neden başvuru yapamıyoruz peki??? yazıda başvuru yapamicamız yada görevlendirilemeyeceğimiz yazmıyor sadece öncelik fatih projesindeki okullarda diyor. "Öncelik vermek" vs "Önce almak" hangisi???? yazıda öncelik verilecek diyor.

1 hafta önce onayladı Valilik görevlendirmeleri. Adapazarı listeyi yayınladı hatta. Sizin ilçeye gelmemiştir belki. Şu formatörlük konusunda yıllardır sorun çıkarmıyor Sakarya, em yazın durmak isteyenlere hem durmak istemeyenlere, tayin dönemlerinden sonra öğretmenler mağdur olmasın diye ayrı ayrı görevlendirme çıkardılar hatta yıllardır.

Şimdi bu konuda ne düşünüyorlar bilmiyorum ama il formatörü arkadaşlar bizim lehimize düşünür, ancak yeni Milli Eğitim müdürü nasıl bakar olaya bilinmez tabi.

Ben de sakaryadayım formatörlük görevlendirmeleri konusunda bir an önce işleme konulması lazım ders saatleri konusunda da aydınlatılmalıyız.Şuanda ikili öğretim yapan okuldayım öğlen çıkan arkadaşlar var mı sakaryada merak ediyorum.Müdürle paylaştım yazıyı henüz cevap vermedi çıkıp gidiyorum demek de çok doğru olmaz.

sakaryada formatörlükle ilgilenen ildeki arkadaşlar gerçekten çok uyumlular. Bu konu su götürmez bir gerçek. fakat bu yeni durumda kafalar karışık gibi zaten 3 haftadır ilçede norm fazlası olarak diken üstünde görevlendirme bekliyorum. Bt rehberliği denilen şey formatörlüğün biraz iyileştirilmiş halidir ve bt labı olmayan fatih projesi kapsamındaki okullara öğretmen görevlendirilebilmesinide sağlamaktadır. Öyleyse yazıya göre fatih projesi kapsamındaki okullara öncelik verilerek herkesin görevlendirilmesinin yapılması gerekiyor. Fakat sakaryada bu böyle yapılmayacakmış gibi. Neyin ne olacağı napacağımız eninde sonunda belli olur ama ne zaman olur?? vakit kaybı olacak ve bir iş iki defa yapılacak bunu söylemeye çalışıyorum.

Geri