Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Mod : ON

Kodla Büyü

fercanx

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 6.sınıflarda yazılıda iken çocuklara ilk 10 dk yazılıyla ilgili soru sorabilirsiniz sonra kesinlikle konuşamazsınız. Ben bile soru sorsam cevap vermeyin kağıdınızı alırım demiştim. Sonra biri inadını mı yaptı bilmiyorum konuştu ve ben kağıdını aldım. Sonra kağıdı 10 dk sonra geri verdim. Çocuk zaten kapasitesiz 6 ay süre versem 40 alamaz sınavdan. Birde bana diyor ki hocam soru sormak için 45 dakkika süre verdiniz diyor.BEn de oğlum 40 dakikalık derste nasıl 45 dakika süre verebilirim gzekalımısın demiştim..Babası geldi konuyu iyi bağlasakta yine de meb 147 hattınna şikaytet etmiş.Müdürümüz sağolsun sadece uyarı ile geçiştirmiş bana uyarı verdi. AMa bende artık yeni moda geçtim bundan sonra herkese benden çay hem de şakire de.... ETo (Meb) bitmiş.

cevap yazacam da neresinden tutayım bilemedim. 147 ye şikayet diye uyarı mı aldın. Uyarı dediğin ? yazı mı sözlü mü? olay ne? neyse bombacı mülayim olur öyle şeyler diyelim...

yazılı kağıdını aldım şikayet etmiş işte. Normalde cok basarısız bir çocuk. Kuralmiş disiplinmiş sınav kültürü kazanacaklarmış. umurumda değil sınıfı yıksalar duymam artık

Yazılı uyarı verdi bununla ilgili. O bir uyarı cezası mı bilmiyorum tabiki ne anlama geliyor.

10'uncu sınıflarda sınav sorularını çözüyorum, sürekli konuşan bi kız var. Dedim evladım sınav zor deyip duruyordun bak soruları çözüyoruz bari bunu dinle belki ikinci sınavda yardımcı olur sana. Hocam hiç sevmiyorum bilgisayarı, kullanmıyorum da zaten dedi eleman, arkasında oturan arkadaşı da evet hocam öğrenmek zorunda değil arkadaşımız falan deyince ben de benzer bi moda geçtim. Benim ki çok da tın modu... :shock:

"Müdürümüz sağolsun sadece uyarı ile geçiştirmiş" böyle müdüre sağolsun denilmez adam gibi müdür veliyi yumuşatır gönderir sonrada size bir daha dikkat et hocam diye sözlü söylemeliydi.Müdürün idareci değil patronmuş.

ameni' Alıntı:
"Müdürümüz sağolsun sadece uyarı ile geçiştirmiş" böyle müdüre sağolsun denilmez adam gibi müdür veliyi yumuşatır gönderir sonrada size bir daha dikkat et hocam diye sözlü söylemeliydi.Müdürün idareci değil patronmuş.

iyi diyorsun ama adam 147 ye şikayet etmiş. Mecbur yazılı cevap istiyor ilçe tam bilmiyorum prosedörü yinede .Neyse bundan sonra çocukların keyfini kaçırmamak daha doğrusu aman ali rıza bey tadımız kaçmasın moduna alırsak sorun çözülür

Gerekli olup olmadığına zaatıalileri mi karar verecekmiş en iyisi şöyle demek "aa milli eğitim bakanlığı sizin engin görüşleriniizi almayı unutmuş!!!! Bakanlık gerekli gördüğü sürece size laf düşmez "

maalesef velilerimiz şikayet noktasında zirvelere ulaşmış durumdalar. şikayet etmenin bu kadar kolay olduğu bir durumda başka birşey beklenemezdi. sizin idareciniz ise uyarı vererek sizi haksız görmüş, bunun başka cezası olmaz zaten. size geçmiş olsun hocam ama saldım çayıra mevlam kayıra sözünüzü kabul etmiyorum. bırakın üstümüze gelsinler, bırakın şikayet etsinler ama biz bu çocuklareımıza milli manevi ve kültürel değerlerimizi aşılamak zorundayız

Tam anlayamadım hocam, sınav kağıdını aldığınız için mi ceza verildi yoksa öğrenciye, gzekalı dediğiniz için mi? Sınıf içinde kurallara uymayan bir öğrenciye kağıdını alarak yaptırım uygulamak suç olmasa gerek.

öğretmenler için de veli hakkında şikayet hattı açılsın diye bir il toplantısında belirttik ama...ama... işte...yıpranma payı yada yan alandan değişiklik bekliyorum

Buzkırıcı' Alıntı:
öğretmenler için de veli hakkında şikayet hattı açılsın diye bir il toplantısında belirttik ama...ama... işte...yıpranma payı yada yan alandan değişiklik bekliyorum

"Veli Şikayet Hattı" iyiymiş aslında , keşke olsa :+1:

Re: Ynt: Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Mod : ON

mesut_steel' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:

Doğrusu
"VeliYİ şikayet hattı" olmalı.
.

-Ders kitabını defterini ve sair araç gerecini, haftalık ders programına göre çantaya koyup kontrol etmeyen
-Ev ödevini yapmasını sağlamayan
-Yarınki dersine ve sınavına hazırlanmasını sağlamayan
-Okula Aç yada uykusuz gönderen
-Çocuğunu hastalıktan koruyamayıp okula göndermeyen ve bunu rapor ile tastik eden veliyi

Çocuğunu ihmal ettiği için şikayet etmeliyiz.

Gerisi ile sosyal hizmet uzmanları bizzahiti evde ilgilensin.Gerekli görürler ise çocuğun bakımı ile devlet ilgilensin.

Yazılı sınav esnasında susmayan ve sınav düzenini bozan çocuğa "aferin oğlum" mu diyeceğiz? Bu nasıl bir uyarı cezası?

ben "yapma, etme, konuşma evladım" demektense kağıdının üstüne bir çarpı işareti koyuyorum, her çarpıda da 10 puanlarının gittiğini sınav öncesinde açıklıyorum, bir sıkıntı çıkmıyor şükür..

sumunu' Alıntı:
cevap yazacam da neresinden tutayım bilemedim. 147 ye şikayet diye uyarı mı aldın. Uyarı dediğin ? yazı mı sözlü mü? olay ne? neyse bombacı mülayim olur öyle şeyler diyelim...
Şikayet edildiği için değil gerizekalıya gerizekalı dediği için almıştır uyarıyı:)

COBOL' Alıntı:
mesut_steel' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:

Doğrusu
"VeliYİ şikayet hattı" olmalı.
.

-Ders kitabını defterini ve sair araç gerecini, haftalık ders programına göre çantaya koyup kontrol etmeyen
-Ev ödevini yapmasını sağlamayan
-Yarınki dersine ve sınavına hazırlanmasını sağlamayan
-Okula Aç yada uykusuz gönderen
-Çocuğunu hastalıktan koruyamayıp okula göndermeyen ve bunu rapor ile tastik eden veliyi

Çocuğunu ihmal ettiği için şikayet etmeliyiz.

Gerisi ile sosyal hizmet uzmanları bizzahiti evde ilgilensin.Gerekli görürler ise çocuğun bakımı ile devlet ilgilensin.

Hocam Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Başımdan geçen bir şeyi anlatayım.
Sınav yapmıştım ve öğrencimin birisi gelmemişti. Sordum Hasta mısın neden gelmedin? Annemle alışverişe gittik dedi.
Ağlar mısın güler misin?

Ama bizim ülkede tutmaz. Bizde ancak meyve veren ağacı taşlarlar. Ayrıca başımıza kötü bi olay geldi diye her şeye küsmek bence doğru değil. Sonuçta biz öğretmeniz..

Geri