karçiçeği' Alıntı:hocam yazı göndercekler mi acaba
karçiçeği' Alıntı:hocam yazı göndercekler mi acaba
karinca_52' Alıntı:Samsun İkinci Dönem BTR Başvurları Başladı .... Maillere gerekli bilgiler gelmiş arkadaşlar ....
karçiçeği' Alıntı:karinca_52' Alıntı:Samsun İkinci Dönem BTR Başvurları Başladı .... Maillere gerekli bilgiler gelmiş arkadaşlar ....
hocam indiremiyorum eklentiyi...
Yine suçlu hakkını arayanlar mı oldu?karinca_52' Alıntı:kaç saat okulda duracağım diye sürekli sağa sola mesaj atanlarda bence suç hocam....... Daha önceden açık ve netti 30 saat yazıyordu....
karinca_52' Alıntı:Samsun İkinci Dönem BTR Başvurları Başladı .... Maillere gerekli bilgiler gelmiş arkadaşlar ....
sefeze' Alıntı:Yine suçlu hakkını arayanlar mı oldu?karinca_52' Alıntı:kaç saat okulda duracağım diye sürekli sağa sola mesaj atanlarda bence suç hocam....... Daha önceden açık ve netti 30 saat yazıyordu....
Bu T rehberliğinin neresi adilki.Tam gün okulda duranların mağduruyeti zaten can sıkıcı.Birde bazı okullar 50 akıllı tahtalı bazı okullar 20.Eee sen orayada bir Bt rehberi değir tarafada bir Bt rehberi olcak iş mi?
Biz Bilgisiyir öğretmenlir denize düştük yılana sarılıyoruz...
Norm fazlası olmasaydık bu Bt rehberliğinin canı cehenneme..
karçiçeği' Alıntı:karinca_52' Alıntı:Samsun İkinci Dönem BTR Başvurları Başladı .... Maillere gerekli bilgiler gelmiş arkadaşlar ....
hocam hangi ilçenin mem inde yayınlandı bu...
tanjukose' Alıntı:Dostum (karınca) bana yazı geldi. Öncelik Fatih Projesine geçen okullarda yazıyor. Ben sadece kendi okulumu yazsam İlçe MEMbeni boşta kalan Fatih projesine geçmiş bir okula gönderebilirmi. Bilgin var mı?
karinca_52' Alıntı:tanjukose' Alıntı:Dostum (karınca) bana yazı geldi. Öncelik Fatih Projesine geçen okullarda yazıyor. Ben sadece kendi okulumu yazsam İlçe MEMbeni boşta kalan Fatih projesine geçmiş bir okula gönderebilirmi. Bilgin var mı?
ilk dönem bende senin gibi yaptım.. sorun olmadı .. araştırmadayım şuan
tanjukose' Alıntı:Dostum (karınca) bana yazı geldi. Öncelik Fatih Projesine geçen okullarda yazıyor. Ben sadece kendi okulumu yazsam İlçe MEMbeni boşta kalan Fatih projesine geçmiş bir okula gönderebilirmi. Bilgin var mı?
bilgekaan' Alıntı:Yazıda eğitim öğretim saatleri içerisinde rehberlik yapılır yazıyor.Yani okul kaçta bitiyorsa o zamana kadar duracaz benim anladığım.birde proje okulları dolmadan digerlerine görevlendirme yapılmayacak yazıyor, gayet açık yani