Hocam gönderilen yazının en sonundaki tablonun altındaki açıklamalarda açıkça yazıyor. (Madde 5) Ders saatimiz haftada 30'u aşmayacaktır. 8-5 olayı bitti.betty' Alıntı:Hocam ben yazıyı bugün müdürüme gösterdim ama bana formatörlük devam edecek bu fatih projesi okullarında diyor hayır hocam artık formatörlük yok BTR var diyorum yok olmaz diyo benim okulum ilkokul oldu sadece sabahtan 17 saat dersim var 8 de başlıyor derslerim, günde 6 saat çalışacaksam 8de gelip 2 de çıkmam gerekir dimi?
McRAM' Alıntı:gelen yazıyı paylaşırsanız sevinirim...
Önce fatih projesi kapsamındaki okullarda görevlendirileceğiz. Onlar bittikten sonra hemen peşinden diğer BT sınıfı bulunan okullara sıra gelecek.betty' Alıntı:evet o maddeleri tek tek okudum ben doğru anlamışım ama idarecilerimiz hala resmi yazı gelmeden konuşmaya gerek yok diyor..ya peki ilkokullarda da BTR öğretmenliği görevi hemen başlayacak değilmi? fatih projesi uygulanmıyor henüz ama 2 tane çalışır durumda BT sınıfı var
lleoni510' Alıntı:Arkadaşlar bugün saat 16.58 itibariyle Samsun BTR görevlendirme yazısı e-postalara gönderildi. 17 Ekime kadar dilekçelerin İl MEM e ulaşması gerekiyormuş. Bilginize..
Hayırlısı olur inşallah..
Eğer istiyorsanız ders saatinizi 30'a tamamlayacak şekilde rehberlik yapacaksınız, istemiyorsanız 21'e tamamlayacak şekilde yine rehberlik yapacaksınız hocam.sefeze' Alıntı:Samsun Bt formatörlüğü iptal mi edilecek yoksa isteyenmi BTR ye geçecek??
akan' Alıntı:bayram beye emeğinden dolayı teşekkür ederim..çoook açıklayıcı bütün anlamazların bile anlayabileceği dilden yazmışlar saolsunlar.
bir kaç kere okudum hocamkarinca_52' Alıntı:hocam açık yazılmış yönetmeliği okursan belli ...öncelik şu sıra , şu sıra diye yazıyor
:wink:pascaline' Alıntı:dikkatimden kaçmış
çok teşekkürler..
Selçuk hoca liseden kimya ve bilgisayar derslerime girerdi. Hakikaten iyidir kendisi. Çok kahrımızı çekmiştir zamanında.easytr' Alıntı:türkiyede gerek formatörlük gerek btr işini en iyi yapan il samsundur. bayram çapkın ve selçuk hocaya helal olsun
Ben fatih projesi kapsamındaki liseler arasından tercih yaptım.karinca_52' Alıntı:farklı okul yazan var mı yoksa herkes bir tek kendi okulunumu yazdı ?
engin724' Alıntı:Ben fatih projesi kapsamındaki liseler arasından tercih yaptım.karinca_52' Alıntı:farklı okul yazan var mı yoksa herkes bir tek kendi okulunumu yazdı ?