Samsun BTR Görevlendirmeleri Yapıldı

Kodla Büyü

bilgekaan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Samsun BTR Görevlendirmeleri Yapıldı.Görevlendirme listeleri ilçe memlere gönderilmiş.bize de akli kısmını göndermişler.
Tüm arkadaşlara hayırlı olsun...

Boşta lise varken kadrosu ilk veya ortaokulda olup kendi okuluna görevlendirmesi yapılan var mı?

bilgekaan' Alıntı:
Samsun BTR Görevlendirmeleri Yapıldı.Görevlendirme listeleri ilçe memlere gönderilmiş.bize de akli kısmını göndermişler.
Tüm arkadaşlara hayırlı olsun...

sanada hayırlı olsun Hikmet

çok ilginç bir olay yaşadık bugun eşim başka bir ilçede sadece kendi okulunu istedi diye açıkta fatih projesi okulu var diye görev verilmedi ama aynı ilin başka bir ilçesinde benim kendi fatih projesi okulumda görev alamadığım için okul boş kaldı ama benim okulum boş iken diğer ilk ve orta okullara görevlendirme yapıldı. Gerçekten ilginç bir durum. Pazartesi gününü bekliyoruz.

Samsunda görev yapmıyorum ama görevlendirme yazısını açıp okudum bence güzel bir açıklama yazısı olmuş.

Öğretmenin görevleri, idarenin yapması ve yapmaması gereken şeyler vs... :alkis:

YAA BEN Mİ YANLIŞ GÖRÜYORUM 23 NİSAN ORTAOKULUNDA KAÇ KADRO VAR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNDE 4 TANE SAYDIM NEYDİ BU...

samsun tam anlamıyla işin hakkını vermiş. açıklamalar çok net olmuş. helal!
:++: :++: :++:

Geri