Samsun Formatörlük Yazısı Geldi.......

Kodla Büyü
arkadaşlar ben samsun formatörlük yazısını görünce kocaeli'yi aradım. formatörlük başvurusu var mı diye aradım. bana bakanlık geçici görevlendirmeleri iptal ettiği için beklemedyiz dediler. Şuan öyle bir durum yok dediler...

tekirdağ'ı aradım formatörlük görevlendirmesi olmicak diyolar yaaa allahım çıldırıcam :(

umus1979' Alıntı:
bizim zonguldakta 1 temmuz 31 aralık görevlendirmeler haziran ayında yapıldı.

hocam temmuz görevlendirmesi iptal edilmedimi sizin orada?

bizim Burdur il müdürü toplanan talepleri değerlendirmeden insiyatifini (keyfi uygulamadır bence) kullanarak görevlendirme yapmadı. sendikalar şube müdürleri falan devreye girdi ama nafile. olursa bizde en son Burdur ili olur. Bu il müdürü pek sıcak bakmıyor.

yaw admin arkadaşlar biri sayfa başına görevlendirme durumları diye bir bölüm koyup tüm illeri yazsalarda bizde durumu bildirecek bir checkbox ile işaretlesek. görevledirme alınıyor yada hala tık yok diye olmaz mı? :idea:

bomax01' Alıntı:
yaw admin arkadaşlar biri sayfa başına görevlendirme durumları diye bir bölüm koyup tüm illeri yazsalarda bizde durumu bildirecek bir checkbox ile işaretlesek. görevledirme alınıyor yada hala tık yok diye olmaz mı? :idea:

şuan başladı hocam dilekçeler alınıyor ...gerçi bilgisayar öğretmenlerinin ismi yetiyor .....

samsunun yazısında tarih 17.09.2012 yazıyor. samsun meb de de böyle bir haber yok. eski tarihli yazıyla mı görevlendirme almaya başladılar bugün samsunda. anlamış değilim.

oguz-han' Alıntı:
samsunun yazısında tarih 17.09.2012 yazıyor. samsun meb de de böyle bir haber yok. eski tarihli yazıyla mı görevlendirme almaya başladılar bugün samsunda. anlamış değilim.

ilçelere yeni tarihli yazı geldi bugün ( yanılmıyorsam dün tarihli olması lazım veya önceki gün) .... müdür gösterdi bugün yazıyı .... dilekçeler toplanmaya başlandı hocam

geçen yıl bakanlık geçici görevlendirmeleri iptal edecek deyip antalyayı pilot bölge seçmişti ve ikinci dönem formatörlükler ilk başta onaylanmamış daha sonra onaylanmıştı. acaba şimdi durum gene aynı mı olur ne olur...?????

sevdiceğim' Alıntı:
geçen yıl bakanlık geçici görevlendirmeleri iptal edecek deyip antalyayı pilot bölge seçmişti ve ikinci dönem formatörlükler ilk başta onaylanmamış daha sonra onaylanmıştı. acaba şimdi durum gene aynı mı olur ne olur...?????

bilmiyoruz

sevdiceğim' Alıntı:

fatih projesiyle ilgilenecek birileri varsa okul formatörüdür hocam .... yaparlar illa

bomax01' Alıntı:

güncel

ozlem22' Alıntı:
tekirdağ'ı aradım formatörlük görevlendirmesi olmicak diyolar yaaa allahım çıldırıcam :(
ben edirnede çalıştım daha önce orası yapmıyordu sadece ilçede bir iki kişi görevlendiriyolardı tekirdağda ona benzer bir şey yapar herhalde ne de olsa trakya orası da :lol:

Gaziantep de başvurular Haziran gibi alındı ve 1 Temmuz-31Aralık 2012 tarihleri için görevlendirmeler yapıldı.
İptal edilme gibi bir durum yok...

Geri