omd' Alıntı:amasya'da ses seda yok
karinca_52' Alıntı:omd' Alıntı:amasya'da ses seda yok
gel senide samsunlu yapalım :mrgreen:
umus1979' Alıntı:bizim zonguldakta 1 temmuz 31 aralık görevlendirmeler haziran ayında yapıldı.
bomax01' Alıntı:yaw admin arkadaşlar biri sayfa başına görevlendirme durumları diye bir bölüm koyup tüm illeri yazsalarda bizde durumu bildirecek bir checkbox ile işaretlesek. görevledirme alınıyor yada hala tık yok diye olmaz mı? :idea:
oguz-han' Alıntı:samsunun yazısında tarih 17.09.2012 yazıyor. samsun meb de de böyle bir haber yok. eski tarihli yazıyla mı görevlendirme almaya başladılar bugün samsunda. anlamış değilim.
sevdiceğim' Alıntı:geçen yıl bakanlık geçici görevlendirmeleri iptal edecek deyip antalyayı pilot bölge seçmişti ve ikinci dönem formatörlükler ilk başta onaylanmamış daha sonra onaylanmıştı. acaba şimdi durum gene aynı mı olur ne olur...?????
sevdiceğim' Alıntı:geçen yıl bakanlık geçici görevlendirmeleri iptal edecek deyip antalyayı pilot bölge seçmişti ve ikinci dönem formatörlükler ilk başta onaylanmamış daha sonra onaylanmıştı. acaba şimdi durum gene aynı mı olur ne olur...?????
bomax01' Alıntı:yaw admin arkadaşlar biri sayfa başına görevlendirme durumları diye bir bölüm koyup tüm illeri yazsalarda bizde durumu bildirecek bir checkbox ile işaretlesek. görevledirme alınıyor yada hala tık yok diye olmaz mı? :idea:
bomax01' Alıntı:bomax01' Alıntı:yaw admin arkadaşlar biri sayfa başına görevlendirme durumları diye bir bölüm koyup tüm illeri yazsalarda bizde durumu bildirecek bir checkbox ile işaretlesek. görevledirme alınıyor yada hala tık yok diye olmaz mı? :idea:
güncel
ben edirnede çalıştım daha önce orası yapmıyordu sadece ilçede bir iki kişi görevlendiriyolardı tekirdağda ona benzer bir şey yapar herhalde ne de olsa trakya orası da :lol:ozlem22' Alıntı:tekirdağ'ı aradım formatörlük görevlendirmesi olmicak diyolar yaaa allahım çıldırıcam