İlgi onay ile İlimiz okullarında bulunan BT Sınıflarına “BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENİ” olarak 19/09/2011-31/12/2011 tarihleri arasında kendi okullarına görevlendirilen ekli listede isimleri bulunan öğretmenlerin görevlendirme süreleri 31/12/2011 tarihinde sona erecektir.
Eğitim öğretim bütünlüğünün bozulmaması, Bt sınıflarımızdan azami ölçüde verimin sağlanması için ilgi Valilik Makam onayı ile görevlendirilen öğretmenlerin görevlendirilmeleri 01/01/2012 – 30/06/2012 tarihleri arasında BT FORMATÖR ÖĞRETMEN olarak uzatılacaktır.
Ekte gönderilen ve İlçenize ait okullarda BT Formatör Öğretmen olarak ilgi onay ile 19/09/2011-31/12/2011 tarihleri arasında görevlendirilen öğretmenlerden;
· Halen okullarında devam etmenler
· Yer değişikliğinde bulunanlar
· Yöneticilik görevi alanlar
· Arge vb. gibi yerlere geçici olarak görevlendirilenler
· Aylıksız izin (askerlik, doğum, uzun süreli sağlık izni vb.) ayrılanlar
· Bilgisayar öğretmeni dışındaki öğretmenlerden görevlendirilmesinin uzatılmasını istemeyen
Öğretmenler tespit edilecek ve bu öğretmenlerin BT Formatör Öğretmenlik görevi uzatılmayacak, diğer öğretmenlerimizin görevlendirmeleri başvuru gerektirmeksizin 01/01/2012 – 30/06/2012 tarihleri arasında olacak şekilde uzatılacaktır.
Eğitim öğretim bütünlüğünün bozulmaması, Bt sınıflarımızdan azami ölçüde verimin sağlanması için ilgi Valilik Makam onayı ile görevlendirilen öğretmenlerin görevlendirilmeleri 01/01/2012 – 30/06/2012 tarihleri arasında BT FORMATÖR ÖĞRETMEN olarak uzatılacaktır.
Ekte gönderilen ve İlçenize ait okullarda BT Formatör Öğretmen olarak ilgi onay ile 19/09/2011-31/12/2011 tarihleri arasında görevlendirilen öğretmenlerden;
· Halen okullarında devam etmenler
· Yer değişikliğinde bulunanlar
· Yöneticilik görevi alanlar
· Arge vb. gibi yerlere geçici olarak görevlendirilenler
· Aylıksız izin (askerlik, doğum, uzun süreli sağlık izni vb.) ayrılanlar
· Bilgisayar öğretmeni dışındaki öğretmenlerden görevlendirilmesinin uzatılmasını istemeyen
Öğretmenler tespit edilecek ve bu öğretmenlerin BT Formatör Öğretmenlik görevi uzatılmayacak, diğer öğretmenlerimizin görevlendirmeleri başvuru gerektirmeksizin 01/01/2012 – 30/06/2012 tarihleri arasında olacak şekilde uzatılacaktır.