Samsun II. Dönem Formatörlük Başvuruları Başladı

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
İlgi onay ile İlimiz okullarında bulunan BT Sınıflarına “BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENİ” olarak 19/09/2011-31/12/2011 tarihleri arasında kendi okullarına görevlendirilen ekli listede isimleri bulunan öğretmenlerin görevlendirme süreleri 31/12/2011 tarihinde sona erecektir.

Eğitim öğretim bütünlüğünün bozulmaması, Bt sınıflarımızdan azami ölçüde verimin sağlanması için ilgi Valilik Makam onayı ile görevlendirilen öğretmenlerin görevlendirilmeleri 01/01/2012 – 30/06/2012 tarihleri arasında BT FORMATÖR ÖĞRETMEN olarak uzatılacaktır.

Ekte gönderilen ve İlçenize ait okullarda BT Formatör Öğretmen olarak ilgi onay ile 19/09/2011-31/12/2011 tarihleri arasında görevlendirilen öğretmenlerden;

· Halen okullarında devam etmenler

· Yer değişikliğinde bulunanlar

· Yöneticilik görevi alanlar

· Arge vb. gibi yerlere geçici olarak görevlendirilenler

· Aylıksız izin (askerlik, doğum, uzun süreli sağlık izni vb.) ayrılanlar

· Bilgisayar öğretmeni dışındaki öğretmenlerden görevlendirilmesinin uzatılmasını istemeyen

Öğretmenler tespit edilecek ve bu öğretmenlerin BT Formatör Öğretmenlik görevi uzatılmayacak, diğer öğretmenlerimizin görevlendirmeleri başvuru gerektirmeksizin 01/01/2012 – 30/06/2012 tarihleri arasında olacak şekilde uzatılacaktır.

hocam bu yazı nerde ya ben bulamıyorum. kaç gündür ben de samsun mem in sitesinden takip ediyorum formatörlükle ilgili başvurular başladı mı diye. şu anda formatörüm tekrar başvuru yapmama gerek yok mu yani bunu anladım :?

yeni başvuru yok. Eskilerden devam edecekler... Sadece Artık formatör olma şartlarını taşımayanlarınki iptal edilecek...

İlgi onay da olmayan, 19/09/2011-31/12/2011 tarihleri arasında görevlendirilmeyen öğretmenler teklif edilmeyecek, yeni başvuru kabul Müdürlüğünüzce edilmeyecektir.

Yeni başvuru imkanı yok. Görev istemeyenler bildirilecek. Eğitim öğretim yılı başında görevlendirilenler aynen devam edecek.

arkadaşlar bakın garanti olsun diye tekrardan soruyorum. formatörüm ve devam etmek istiyorum. herhangi birşey yapmama yollamama gerek yok değil mi :?

lavinia_7' Alıntı:
arkadaşlar bakın garanti olsun diye tekrardan soruyorum. formatörüm ve devam etmek istiyorum. herhangi birşey yapmama yollamama gerek yok değil mi :?

bize gelen ek dosyasına ayrı bir sütun oluşturup hala görevde görev almak istiyor gibisinden birşeyler yazdık, maili ilçe mem'e gönderdik okula gelen mail de 12:00'a kadar bildirilmesi diyor en azından görev almak istiyor diye bildirdik, 10 bilgisayarcı 8 norm fazlası istersen kabul etme :verymad:

lavinia_7' Alıntı:

hocam ya toplu halde formatörlüğümüz iptal olur ya da hep beraber devam. Zaten Bt ci iseniz olmama durumunuz yok :D

nosTRa' Alıntı:
lavinia_7' Alıntı:

hocam ya toplu halde formatörlüğümüz iptal olur ya da hep beraber devam. Zaten Bt ci iseniz olmama durumunuz yok :D

sadece o 6 maddede sıkıntısı olan veya formatör olmak istemeyen dilekçe verecek , oda farklı branştakiler için

arkadaşım haber mutlu değil de toplasan 6 saat dersim var. ve bunu 4 güne yaydılar. okul uzak servisle gidiş geliş yapıyorum. servis haricinde bulunduğum yere araç yok sence idare bu saatten sonra benm keyfim için program değiştirir mi. üstelik zaten yine aynı işleri yapacak olan benim.

lavinia_7' Alıntı:
arkadaşım haber mutlu değil de toplasan 6 saat dersim var. ve bunu 4 güne yaydılar. okul uzak servisle gidiş geliş yapıyorum. servis haricinde bulunduğum yere araç yok sence idare bu saatten sonra benm keyfim için program değiştirir mi. üstelik zaten yine aynı işleri yapacak olan benim.
Al benden de o kadar. Seneye görevlendirme de olmayacak gibi yeni görevlendirme başvurusu almadıklarına göre.

arkadaşlar ders falan yok zaten. en iyisi bu. mem de bize kıyak yapmış sağ olsun yeniden başvuru dilekçe imza vs. derdimiz olmadı en azından. keşke her işimiz böyle kolay olsa.
Tebrikler samsun mem.
Bafradan herkese selam.

Geri