Samsun- Ladik

Kodla Büyü
Gidiş geliş çok zor olur gibi bence kalacaksın gibime geliyor.
2. çok soğuk bir memlekettir ama insanı çok iyidir gerçekten gidince anlayacaksındır.
3. soğuk dedim ya öyle boyle bir soğuk değildir baya bir soğuktur
4. merkez ufaktır sanırım 8700 du buyuksehır olmadan once sımdı ıse koylerle beraber 20000 anca olur.
5. nereden geldım bilmiyorum ama ladik i sevmiyorsan yada oralı değilsen zaman ve yıllar biraz zor gececektır :)

ladik güzel memlekettir.Öğrenciside iyi insanıda...Biraz soğuk ..samsun ladik gidiş gelen yapanlar var onlarla gider kalırsın en kötü

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Ne yapsam ne etsem karşı olsam da atama iptali bile düşünmeye başladım. Yok mu cesaret verecek olan.

hocam ben orada çok çalıştım kendi ilçem olsa o okuldan asla ayrılmazdım onu diyeyim sadece

Hocam laboratuvarı nasıldı ders olayını nasıl ayarladın. Müdür yardımcısı 3 er sınıf var diyor 5'ler ve 6'larda. İlçede başka bilişimci var mı? Eşim istese eş durumu özründen oraya tayini çıkar mı?

csevercan1' Alıntı:
Hocam laboratuvarı nasıldı ders olayını nasıl ayarladın. Müdür yardımcısı 3 er sınıf var diyor 5'ler ve 6'larda. İlçede başka bilişimci var mı? Eşim istese eş durumu özründen oraya tayini çıkar mı?

Hocam okul 2-3 yıllık yeni yapıldı.. Eski binadan illa labıda götürmüşlerdir.Ben ordayken 2006 dan kalma labı vardı.İlçede Çok programlı lise var orda bt öğretmeni vardır.Zaten 3-4 ilk ve orta okul var .. Senden başka orta kısımda btci olmaz.... O da bt öğretmeni ise çıkmaz çünkü norm yok diğer okulda...

Geri