samsun ml2250 yazıcı sorunu?

Kodla Büyü

fuats-61

Üye
arkadaşlar, öğretmen bilgisayarıma bağlı olan samsung ml 2250 yazıcım yazdırmıyor?
yazdır dediğimde tepki vermiyor, yazdır deyip yazıcı üzerindeki power'a bastığımda kendi sistem bilgilerinin yazılı olduğu bir çıktıyla karşılaşıyorum?
yardımlarınız için şimdiden çok teşkkürler...

Bilgisayarınızda SET IP programından ayar yapmanız lazım.
Şöyle ki;
sistem bilgilerinin yazılı olduğu kağıtta IP numarası yazar onu SET IP programında ayarlarsan olur inşaallah.

Kurulu olduğu makinada çıkarıp takınca çalışmıyor. Printer statur is not available diyor.
Ne menem yazıcıdır bunlar yahu, ben de bu dertten muzdaribim.

arkadaşlar benim yazıcı da (ml 2250) kağıt alamıyo vınn diye ses çıkarıyo. Bişeyler sıkışmış ama ne napabilirim. daha önce karşılaşan oldu mu böyle bi durumla?

Benim bağlantım USB, yeni makinelerde LPT bağlantı girişi olmuyor genelde. Ama RJ45 olamaz zaten, o internet jak türü değil miydi?

kaldırdım yeniden yükleyemiyorum... driver cd si yok elimde nettende indiremedim. sizde mevcut mudur arkadaşlar? şimdiden teşekkürler...
(ml 2250 d5)

filyas' Alıntı:
arkadaşlar benim yazıcı da (ml 2250) kağıt alamıyo vınn diye ses çıkarıyo. Bişeyler sıkışmış ama ne napabilirim. daha önce karşılaşan oldu mu böyle bi durumla?

Geçen gün bizimkinede sıkışmıştı, aynen sadece vinn diye bi ses geliyordu kağıt alamıyordu, biraz yazdırmak için ısrar ettim, en sonunda dayanamadı sıkışan kağıdın hafif ucunu gösterdi bende biraz güç denemesi yaparak kağıdı asıldım çektim baya zor oldu ama sonunda ben kazandım, yazıcının altını üstünü biraz kurcalayın ön ve arkasında açılan kapaklar var oralardan sıkışan nesneye ulaşmaya çalışın, başka yapılabilecek bişey varmı bende bilmiyorum :?

Geri