erfatm' Alıntı:Ben Samsun isteyeceğim ama ümidim yok... İsteyenler yazabilirler benim puanım 46
valla hocam kontenjan 2-3 çıkarsa 46 da olsa 146 da olsa boş diye düşünüyorum.
erfatm' Alıntı:Ben Samsun isteyeceğim ama ümidim yok... İsteyenler yazabilirler benim puanım 46
Hala kontenjan açıklamadılar zaten... Son güne kadar bir şey belli etmeyecekler anlaşılan.nosTRa' Alıntı:erfatm' Alıntı:Ben Samsun isteyeceğim ama ümidim yok... İsteyenler yazabilirler benim puanım 46
aynı durumdayız desene hocamerfatm' Alıntı:Hala kontenjan açıklamadılar zaten... Son güne kadar bir şey belli etmeyecekler anlaşılan.nosTRa' Alıntı:erfatm' Alıntı:Ben Samsun isteyeceğim ama ümidim yok... İsteyenler yazabilirler benim puanım 46
Puanımın az olduğunu biliyorum ildışı için ama umut etmek de güzel. Ortam değiştirmek istiyorum artık, aynı insanlar, aynı anlamaz insanlar...
Evet hocam ve toplam 6 ilköğretim okulu var, işimiz zor... Zaten böyle olmasını bekliyordum ama neyse... Söyleyeceklerim yine bana kalsınomd' Alıntı:aynı durumdayız desene hocamerfatm' Alıntı:Hala kontenjan açıklamadılar zaten... Son güne kadar bir şey belli etmeyecekler anlaşılan.nosTRa' Alıntı:erfatm' Alıntı:Ben Samsun isteyeceğim ama ümidim yok... İsteyenler yazabilirler benim puanım 46
Puanımın az olduğunu biliyorum ildışı için ama umut etmek de güzel. Ortam değiştirmek istiyorum artık, aynı insanlar, aynı anlamaz insanlar...
erfatm' Alıntı:Samsun'da 25 tercih yapılabiliyor muydu? Bana 6 ilköğretim okulu açıktı.... Toplamda da 25 yoktu sanırım. Yani norm fazlası olma ihtimali her yerde var. Cumayı bekleyip göreceğiz artık
lavinia_7' Alıntı:evet hocam nasıl yaptın 25 tercihi?
masterkartall' Alıntı:bafra'daki yibo'yu yazan yoksa tek tercih yapıcam 31 puanım var ildışına
omd' Alıntı:erfatm' Alıntı:Samsun'da 25 tercih yapılabiliyor muydu? Bana 6 ilköğretim okulu açıktı.... Toplamda da 25 yoktu sanırım. Yani norm fazlası olma ihtimali her yerde var. Cumayı bekleyip göreceğiz artık
lavinia_7' Alıntı:evet hocam nasıl yaptın 25 tercihi?
samsunun haricinde de yakın illerin hepsini yazdım ben
Aslında ben de öyle yapsam iyi olurdu ama hayırlısı artıkomd' Alıntı:benim için önemli değil hocam. yakın olsun da sıkıntı yok 3 yıl da başka yerde oyalanırım
masterkartall' Alıntı:Samsuncular kim nereye atandı ?