SAMSUNDAN EYLEME KATILACAK ARKADAŞLAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

akan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
4.SENEM SAMSUNDA GÖREV YAPIYORUM EŞİM VE BEN EYLEME KATILCAZ 2ÇOCUKLA BERABER,EYLEME KATILACAK OLAN ARKADAŞLAR TANIDIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZIDA YÖNLENDİRELİM VE BİRLİK OLALIM LÜTFEN.

arkadaşlar samsunda hiç bilişimci yok gibi ,herkes halinden memnun galiba lütfen bizlerde elimizi taşın altına koyalım, olduğumuz yerde konuşmak yerine bir şeyler yapmaya çalışalım il il koordine olursak eyleme katılım sayısını artırabiliriz.

arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım yani bu forumda sürekli yazılar yazan bir sürü samsunlu btr ci var ama sadece okumakla geçiyoruz yorum yaparsanız ,eyleme olan fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum, bu bizim için yapılan bir eylem sonra şikayet ediyoruz bol bol ama hiiiç bir hareket yok bravo vallahi, samsundan sadece 6 kişi eyleme katılırım demiş ki bunun ikisi ben ve eşim diğerleri hala neyi bekliyo anlamıyorum...

unforgiven55' Alıntı:
ankarada ama zaman belli değil ,gelirim diyenlerin sayısına göre düzenlenecek sayı ne kadar çok olursa o kadar etkili olunur düşüncesindeyim(iz)

ben uzun zamandır takip ediyorum ve tarihin belli olmasını bekliyorum , bir aksilik olmazsa gelme niyetim var hocam.

ejdeharr' Alıntı:
ben uzun zamandır takip ediyorum ve tarihin belli olmasını bekliyorum , bir aksilik olmazsa gelme niyetim var hocam.
inşlh hocam hiç bir yorum yapılmayınca tedirgin oldum,hepimiz için düzenlenen bir organizasyon destek vermek gerekir,isminizi yazdırın isterseniz sayı önemli,sonrasında aksilik olursa muhakkakki bizlerde gidemeyiz..

amasyadayım ben de gitmek istiyorum ama
bebeğim var bırakacak kimsem yok
nasıl olacak bilmiyorum :(

normlar belli oluyor sisteme giriliyor. ayın 30 unda kitapçık yayınlanacak sonra il dışı ve il içi tayinler. bugün ayın 21 i eylem tarihi belli değil ayın 30undan sonra belli olursa da bir yararı yok bence. bende katılırım dedim bursa dan ama bu eylem amacına ulaşamıyacak gibi gözüküyor bu takvimde

organize olursak olur hocam neden olmasın,ancak bizim içimizdekiler bile hala kararsız, tarihi de yine bizler belirliycez anket oluşturalım tarihe karar verelim hepbirlikte ama ,çoğu tarih belli olsun öyle katılalaım diyor

**melike**' Alıntı:
amasyadayım ben de gitmek istiyorum ama
bebeğim var bırakacak kimsem yok
nasıl olacak bilmiyorum :(
hocam organize olabilsek hep birlikte gidilir, benimde küçük 2 tane çocuğum avr ama yanımda götürcem sizde düşünmeyin alırız çocuklarımızı gideriz.

Geri