SAMSUNG 40D6500 MÜ YOKSA LG 42LW5500 MÜ

Kodla Büyü

serkanozen1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tavsiyelerinizi bekliyorum. LG de gözlüklerde ucuz ve pilsiz gözlüklerle izliyebiliyorsunuz.
Anlayan arkadaşlar bir kıyaslama yapabilirler mi?

ikisinden 2 arkadaşım aldı. ikiside iki modeldende memnun. Ama bana sorarsan samsung daha iyi :wink: çünkü samsung led konusunda lg ye göre kendini daha çok kanıtlamış durumda :+1:

bende samsung lcd kullanıyorum. Menü kullanımı, usb kullanışlılığı (tüm video formatlarını çalıştırdım), sorunsuzluk şuana kadar izlenimlerim memnunum samsungdan.

kısa ve öz olarak samsung daha şık fakat lg daha kullanışlı. samsung 'un gözlükleri dediğiniz gibi pahalı ve baş dönmesi mide bulantısına sebep olabiliyor bazı kişilerde.

Ben Lg42lw570s modelini aldım. Çok memnunum. Ben Lg tavsiye ederim. Lg FRP gözlük teknolojisi kullanıyor ve gözleri hiç yormuyor. Samsung'un şarjlı gözlükleri gözü felaket ağrıtıyor. Ben Lg 42lw570s modelini www.incehesap.com adresinden 2440 TL'ye aldım ve Lg'yi şiddetle tavsiye ediyorum..

Hocam olayın özeti şöyle ikisi de 3 boyutlu ama aralarında büyük bir fark var.
1- Lg 3D konusunda samsung dan şimdilik daha başarılı kullandığı yeni teknoloji sayesinde 3d filmler izlerken baş ağrısı yapmıyor ve uzun süre 3d izleme şansı veriyor.
2- Samsung panel konusunda her zaman lg den daha iyidir. Renkler daha canlı kontrast oranı, parlak ekran olması ve her türlü medyayı oynatma özelliği vazgeçilmezdir.
3- Samsung Lg ye göre daha parlakdır ve renkler daha canlıdır.
4- samsung 3d gözlükleri pillidir ve baş ağrısı yapar - Lg 3d gözlükleri pilsiz ve baş ağrısı yapmaz.

Tv ye hangi alanda daha çok kullanacağına bağlıdır. 3d önemli değilse tabi ki samsung. Yok ben 3d film hastasıyım diyorsan diyorsan lg. sen bilirsin

Millet sony-apple hastası bende samsung hastasıyım - gariban adamların markası- slogan budur.

O yüzden benim teknolojik aletlerimde çoğu samsungdur. Mesela efsane bir Lcd vardır. Samsung 40 - 46 C650 Serisi şu an piyasada yok. bulursam eve bir tane daha alacam çakma ledlerle uğraşmaya değmez. İleride OLED ucuzlarsa, çakarım bir samsung oled keyfime bakarım.

ben 32 d 6510 kullanıyorum,gerçekten harika tv lg 5500 modelini de gördüm ona göre daha da parlak görüntü,her türlü uzantıyı tanıyor sorun cıkartmıyor,özellikle de mkv dosyalarını izlerken dehşet bir görüntü alıyorsunuz,ama gözlük olayı biraz sıkıntılı:(

biz lg 47lw5400 modelini aldık 2 3 ay önce. gayet güzel. tasarımı da şık görüntüsü de güzel. 7 tane gözlük de vardı yanında gayet güzel yani arkadaşlar oldukça da memnunum

samsung olayına hiç girmedim tv konusunda çünkü daha önceden aldığım cep telefonunda samsung un baya sıkıntısını çekmiştim

Geri