SAMSUNG 40ES7000 ÖZELLİKLERİ

Kodla Büyü

pala remzi

Üye
slm
arkadaşlar samsung 40es7000 tv aldım ama bazı özelliklerini çözemedim.Bazı videolar onlarda kısa mümkünse özelliklerini anlatabilirmisiniz.
:++:

hocam kaca aldın 1 ay önce teknosada 2200 almıstım ben sehbası ile berabaer 1397 liraya geldi.

mutlu112' Alıntı:
hocam kaca aldın 1 ay önce teknosada 1200 almıstım ben sehbası ile berabaer 1397 liraya geldi.
es serisinin bir modeli olan 40es7000 i 1200 e mi aldığınızı söylemek istediniz acaba?
Şuan piyasa değeri iki bin TL üzerinde, nasıl aldınız anlamadım. Acaba teşhir ürünü müydü?

Bende 46es8000 var, televizyonun özellikleri saymakla bitmez. 7000 serisi ile çok büyük farklar yok diye biliyorum.
Ancak sizin bulamadığınız ya da çözemediğiniz bir olay varsa öyle sorarsanız yardımcı olurum.

mutlu112' Alıntı:
hocam kaca aldın 1 ay önce teknosada 1200 almıstım ben sehbası ile berabaer 1397 liraya geldi.
1200 mü?
hocam ben aylardır bu tv yi takip ediyorum. 3 hafta kadar önce bunun üst modeli olan 40es8000 2300 e düştü. onun haricinde bu tv hiç 2300 ün altına düşmedi. emin misiniz 40es7000 olduğundan?

ahmetismet' Alıntı:
Bende 46es8000 var, televizyonun özellikleri saymakla bitmez. 7000 serisi ile çok büyük farklar yok diye biliyorum.
Ancak sizin bulamadığınız ya da çözemediğiniz bir olay varsa öyle sorarsanız yardımcı olurum.
hocam ben de aylardır bekliyorum fiyatının düşmesini. 2000 civarına düştüğü anda almayı düşünüyorum. tv güzel mi tavsiye ediyor musunuz? 3d si nasıl? gözü yoruyor mu? anlatın işte biraz :)

El-Aziz' Alıntı:
ahmetismet' Alıntı:
hocam ben de aylardır bekliyorum fiyatının düşmesini. 2000 civarına düştüğü anda almayı düşünüyorum. tv güzel mi tavsiye ediyor musunuz? 3d si nasıl? gözü yoruyor mu? anlatın işte biraz :)

Hocam tv muazzam, neredeyse hiç falsosu yok. İzlerken zevk veriyor. 3d'yi açıkcası çok fazla kullanmıyorum ancak kaliteli 3d flimler mükemmel ötesi. Şimdi tatildeyim memlekette, en çok tv'yi özledim:)

Ben 46" olanı 3100'e aldım(şuralar fiyatı 3600-4200), 40" olanının fiyatını en düşük 2300 de gördüm. Ancak fiyatlar yıl başından bu yana inmiyor, bana sorarsanız yaza doğru hepsi ucuzlar...

ahmetismet' Alıntı:
El-Aziz' Alıntı:
ahmetismet' Alıntı:

Hocam tv muazzam, neredeyse hiç falsosu yok. İzlerken zevk veriyor. 3d'yi açıkcası çok fazla kullanmıyorum ancak kaliteli 3d flimler mükemmel ötesi. Şimdi tatildeyim memlekette, en çok tv'yi özledim:)

Ben 46" olanı 3100'e aldım(şuralar fiyatı 3600-4200), 40" olanının fiyatını en düşük 2300 de gördüm. Ancak fiyatlar yıl başından bu yana inmiyor, bana sorarsanız yaza doğru hepsi ucuzlar...
hocam zaten teknoloji mağazalarında tv lere uzaktan bakınca anlaşılıyor bu tvler. görüntüsü harika çünkü. yaza doğru alırım bende :) ne zaman fiyatı düşerse...

mutlu112' Alıntı:
hocam kaca aldın 1 ay önce teknosada 2200 almıstım ben sehbası ile berabaer 1397 liraya geldi.
arkadaslar 2200 yazacagım yere 1200 yazmısım kusura bakmayın..
tv de problrm cıktı degiştirdik samsung 46es6340 serisini aldık aynı fiyata

mutlu112' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:

Tv de ne problem çıktı sayın hocam - ben de düşünüyorum bu tv yi ama internette bi sürü bişey yazmışlar - yok bulutlanma problemi - yok bilmem ne

Daha önce yazdığım bir konu. 40 Es 7000 ile 55 ES 7000 in sahip olduğu ortak özellikler.

Eylül ayında Vatan Bilgisayardan Samsung 55 ES 7000 Led Tv aldım.

Gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum;

*TV üzerinde Evolution Kit'in takılacağı bir yuva var.
Smart Evolution programına göre, program kapsamında satın alınan televizyon modellerinde ilerleyen dönemlerde işlemci, RAM veya benzer bileşenlerde yükseltme yapılabilecek.Televizyonunuz bu özellik sayesinde yıllarca yeni çıkan Led Tvlerin birçok özelliğine sahip olabilecek.Aldığınız televizyonu birkaç yıl güncelliğini kaybetmeden kullanabiliyorsunuz.

*Ses ile Tv yi kumanda özelliği var ; fakat gürültülü ortamlarda algılama sorunu var.Samsung bunun için ikinci bir kumanda üretmiş.Kumanda üzerinde mikrofonda bulunmakta ,gerektiğinde sesli kumandayı buradan yapabiliyorsunuz.Kullandığınız sesli komutların çoğu Türkçe.

*Hareketle kumanda özelliği ile Tv yi yönetebiliyorsunuz.Tv de bulunan ön kameranın karşısına geçip elinizi kaldırıyorsunuz,ekranda kursör beliriyor ,işlem yapacağınız menü üzerine gelip avucunuzu kapatıyor ve onay veriyorsunuz.

*Kablosuz klavye,DLNA,Çift çekirdek teknolojisi üzerinde geliyor.

*Normal kanallardaki görüntüleri 3D ye dönüştürüp izleyebilme.

*Gözlükle Full HD kalitesinde Film İzleyebilme.(Birçok Tv de gözlükle sadece HD kalitesinde film seyredilebiliyor)

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum...

oziie' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:
mutlu112' Alıntı:

Tv de ne problem çıktı sayın hocam - ben de düşünüyorum bu tv yi ama internette bi sürü bişey yazmışlar - yok bulutlanma problemi - yok bilmem ne
ekranda beyaz bir nokta oluştu servis geldi degişim talebi istedik onaylandı

arkadaslar samsung akıllı telefon ile tv yi kumanda özelliği var.telefona samsung remote programını indirin tv ile esleştirin gerisi size kalmış baska fikirleri olan yazsın lütfen

Geri