samsung clp-300 renkli yazıcı sorunu??

Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sene başında okulun deposunda samsung clp300 renkli yazıcı buldum Windows 7 ultimate bilgisayara tanıttım. hatta çıktı da aldım. sorunsuz olduğunu düşünürken bugün yeni fark ettim ki a4 kağıdının hepsine renkli çıkarmıyor. Hani yazım yazma kurallarında kağıttan sağ/sol alt ve üstten boşluk ayırarak alanı daraltıyorduk ya onun gibi yazıcı sadece o daralmış alan içinde kalan kısmı renkli çıkarıyor geri kalan kısmı hiç görmüyor. Acaba benim bilmediğim bir ayar mı var bu yazıcılarla ilgili ?? netten biraz araştırdım ama bu konu ile ilgili herhangi bir şey bulamadım. sizce neden kağıdın hepsini görmüyor yazıcı???

hocam aynı yazıcı bizde var. İşletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum. Ben şuan sorunsuz kullanıyorum.. Senin sorunun ile ilgili bir şey söylemek zor..

Yazıcı ayarlarında kağıt boyutuna bakın farklı bir boyut yazıcıya tanımlanmış olabilir. Bu da olmazsa driveri tekrar yükleyin sorun çözülecektir.

demek istediğim renkli baskıyı sadece kağıdın belli bölgesine yapıyor kenarlarda renkli kısım varsa görmüyor resmi küçültüp kağıdın ortasına yerleştirince tamamını renkli çıkarabiliyorum ?? ben de anlamadım yeni fark ettim bu durumu

habbe' Alıntı:
Yazıcı ayarlarında kağıt boyutuna bakın farklı bir boyut yazıcıya tanımlanmış olabilir. Bu da olmazsa driveri tekrar yükleyin sorun çözülecektir.
kağıt boyutu a4 görünüyor hocam yarın tekrar yüklerim driveri umarım çözülür.

duce' Alıntı:
hocam aynı yazıcı bizde var. İşletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum. Ben şuan sorunsuz kullanıyorum.. Senin sorunun ile ilgili bir şey söylemek zor..
hocam sizdeki driveri bana gönderebilir misiniz? sorun hala devam ediyor...

duce' Alıntı:
hocam sizdeki driveri bana gönderebilir misiniz? benim netten kurduklarımda hiçbişey değişmedi yine sayfayı eksik görüyor kendi belirlediği alan dışında kalan resmi görmüyor acaba makinanın içinden bi parça kaymış olabilir mii??şimdiden teşekkürlerr

Geri