samsung clp 300 yardım...

Kodla Büyü

goksirine

Aktif Üye
arkadaşlar idare samsung clp300 diye bi yazıcısını verdi. bi turlu calıstıramadım. sınama sayfası yazdırmaya calıstıgımda önce yazacakmıs gibi çalışıyor ışıkları yanıp sönüyor sonra status ışıgı kırmızı yanıp kalıyor. kullanan var mı acaba yardımcı olabilir mi?

hocam bizim müdürde de aynı yazıcıdan var renkli yazıcı. çok hassas bir yazıcı hemen hata veriyo. hataın ne olduğunu yazması gerekir. tonerleri bi kontrol edin, tonerlerin sol tarafındaki bölmeden de bazen çok hata veriyo. onu çıkartıp biraz sallayın tekrar deneyin. dediğim gibi çok hassas ve bozulmaya meyilli bi yazıcı. bizimki şu anda servise gitti, çıkartırken kağıt yarıda kalıyo. yaptık diye getirdiler aynı hatayı tekrar verdi. inşallah çözülür ama çözülse de tekrar bozulması an meselesi. :(

hocamın dediği gibi hatanın sebebini belirtiyor olması lazım ama yinede başıma gelen bir iki olay var; yeterince kağıt koyduğum tepside kağıt yok diye bağırıyordu fazlasıyla koymak lazım ilk aşamada alamıyor, birde tepsiyi iyice yerleştirin bir arada tepsi nerede diyordu :puhaha:

arkadslar bızım okuldada var aynı yazıcı toner bıtmesı azalması dolayısı ıle hata vermesı muhtemel sureklı hata verıyor zaten :verymad:

benimki ilk basta hiçbir hata vermiyordu sadece kırmızı ışık yanıp kalıyordu. açar kaparken sürücüyü yeniden yüklerken ne olduysa oldu. tepside kagıt sıkısması dedi bu kez de. her tarafını actım baktım kagıt falan yok sıkısan. ama sonunda oldu çok şükür. boyle giderse baya ugrascaz herhalde. buna da şükür, en azından yazıcı var labta:)
herkese teşekkur ederim önerileri için...

Geri