samsung galaxy gear akıllı saat kullanan var mı

Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
birkaç gün içinde samsung s4 almayı düşünüyorum ve akıllı saati.özellikle saati kullanıp da sıkıntı yaşayan var mı acaba.bir de s4ün fiyatı şu an 1.699 acaba yakın bir zamanda fiyatta düşme olur mu şimdi alırım 2 hafta sonra fiyat düşerse üzülürüm sizce biraz beklemeli miyim

Ben denemek için kullandım... S4 çok iyi ama galaxy gear için aynı şeyi söyleyemem şu an için o paraya alınabilecek en gereksiz teknolojik alet bence

teşekkürler yorumunuz için s4 şuan vatan da 1.550 samsungun kendi mağazasında ise 1700 .mağazadan almak bana daha güvenilir geliyor hani bir sıkıntı olursa direk muatabım olur ama fiyat farkı çok fazla bu da düşündürüyor

forumda merak edip alan kimse çıkmamış mı yaw :)
teknoloji marketlerde incelediğim kadarı ile önyargı yapıyor olabilirim ama bende gereksiz bir alet olarak görüyorum.

mağazada inceledim, saatte gerçekten teknolojiyi kpnuşturmuşlar, nisbeten küçük sayılabilecek boyuta neler sığdırmışlar diye düşünmeden edemiyor insan.

ancak şimdilik çok gerekli mi?
değil.

teknoloji meraklıları alabilirler ama ben bu ürünü telefonu olan ama onu çantada, orda burda unutan, telefon çalmış-mesaj gelmiş ama duymayan telefon özürlülere kesinlikle tavsiye ederim, onlar için çok işe yarar bi alet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vergilerle şişirilmiş telefonlara nasıl bu kadar paralar verebiliyo insanlar anlamış değilim.

Ben yurt dışından S5 getirttim.. Yanında Gear Fit hediyesiydi. 1500 TL fiyatı yurtşında. Vergisiyle 1620 TL. Fiyatlar yurtdışında çok daha uygun..

Türkiye'de cep telefonları fiyatlarını çok fazla şişirip satıyorlar. Yurtdışından gelecek bir yakının varsa oradan getirtmek daha mantıklı. Tabii getirecek kişi son iki yılda sim kart taşıyan herhangibir cihaz getirmemiş olmalı kendi pasaportuyla. (2013 yılında telefon getiren, 1 Ocak 2015 e kadar kendi pasaportuyla getiremiyor)

Gear kol saati 700 civarında heralde fiyatı, Gear Fit ise 500 civarı Türkiyede. Bu yüzden burada o paraları vermek mantıksız.

Gear saate gelince... Kullanımı güzel ve pratik bir teknoloji.. Akıllı telefonlar büyüdükçe cepte taşıması artık zorlaştı. Bu nedenle çantanızda veya cebinizde taşıdığınız telefonu çıkarıp bakmaya gerek duymadan kimin aradığını görmek, gelen mesajı okumak gayet pratik saat üzerinden...

Mesela bir mesaj geldi, cebinden çıkarırken düşürebiliyorsun telefonu kaldırıma, gelen mesaja baksan reklam mesajı...

Kalp atış hızını ölçmesi, adımsayar özelliği, kronometre v.s diğer özellikleri... Eksik yanları da var tabiiki.. Mesela WhatssApp mesajları saate gelmiyor. Belki güncellemelerle ileride tüm bu çeşit iletiler saate gelir.

Zaten bu şekildeki giyilebilir teknolojiler git gide yaygınlaşacak.

Geri