Samsung Galaxy Note 2 kullanan arkadaşlar

Kodla Büyü

designbote

Üye
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy note 2 de ekran kilidine yüz tanıma özelliği koydum. ayrıca bu kilitle birlikte tuşlarla hareket eden bir kilit te geldi. fakat kaldırmak istediğimde olmuyor. nasıl bir yol izlemeli. ekran kilit ayarlarından her yeri kontrol ettim ama bulamadım. bilen varsa acil yardım ederse sevinirim.
teşekkürler.

buldum arkadaşlar. telefonda ilk kullandığınız gmail hesabına giriyorsunuz.
eğer doğru olarak eposta hesabına giriş yaparsanız ekrana kiliti devre dışı bırak , değiştir vb. konular olan ekran geliyor. oradan kolayca kilidi devre dışı bırakabiliyorsunuz.

cemreerva' Alıntı:
Bende yeni aldim arayan kisiye foto koymak istedim ama beceremedim rehber yerine gmil liste si çıkıyor
..
fotoğraf ve farklı melodi atamak istediğiniz kullanıcıları telefon yada gmail rehberine kayıt etmeniz gerekiyor...

BaRBaRYaN' Alıntı:
cemreerva' Alıntı:
Bende yeni aldim arayan kisiye foto koymak istedim ama beceremedim rehber yerine gmil liste si çıkıyor
..
fotoğraf ve farklı melodi atamak istediğiniz kullanıcıları telefon yada gmail rehberine kayıt etmeniz gerekiyor...
Teşekkür ederim ama gmail listesinde var ama telefon gorunmuyo gmaile eklendiğinde de olmuyor

Geri