Samsung galaxy S3 şarj.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xodeda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bir arkadaş önceden yazmıştı o zaman telefonu yeni aldığımdan garip gelmişti. Telefonu şarederken değişik pirizlerde değişik saatlerde sarj oluyor. 6-7 saatten önce şarj olmuyor. Bazen 8 saati buluyor şarj olması. Ayrıca pirize takılı kullanırken bile şarjı azalmaya devam ediyor. şimdi mesela 1 saattir pirize takili kullanıyorum %54 ten %20 düştü
Kullanan arkadaşlar sizde durum nasıl

hocam farklı prizde denemedim de farklı şarj aletinde farklı hızla şarj oluyor olrjinal şarjı ile 6 saat felan eşimin şarjıyla 1,5 saatte full doluyor

Re: Ynt: Samsung galaxy S3 şarj.

Bi ara çakma bi şarj aletiyle denedim o da kötüydü. Şimdilik elimde fazladan şarj aleti yok bulursam deneyeceğim.

bende de aynı durum söz konusu hocam ama yeni bir şarj aleti almaktan başka bir çözümü yok sanırım, samsungun orjinal şarj aleti bu durumu yaparsa çakmalarını düşünemiyorum :puhaha: bu telefonun tek memnun olmadığım yanı işte bu şarj durumu hocam.

Yan sanayi jarz aleti 1 Amper ile şarz ediyor şarz 8-10 saatte anca dolar kullanıma bağlı olarakta 2 gün gider. Orjinal şarz 2 Amper ile şarz ediyor o da ortalama 4 saatte doluyor fakat yavaş şarz olandan biraz daha az gidiyor 1,5 gün kadar.
Eğer geç şarz etmesinden sıkıldıysan orjinal bir şarz aleti al. :)

aynı sorun eşimin telefonunda da vardı mAH değeri düşük bir şarj aleti ile çözdük...

bende de aynı durum var. direk prize taktığımda sanki daha hızlı, uzatma ile 3 lü prize taktığımda sanki biraz daha yavas doluyor gibime geliyor.. tüm bunların yanında telefona yüklü uygulamalar arttıkça arkaplanda çalıştığı için başta 2 gün giden şarj şimdi 1 gün gidiyor. şarj cihazı başından beri aynı halbuki.

aramızda NOTE 3 kullanan arkadaş var mı tavsiye edermi şarjı nasıl bu cihazların?
birde arkadaşlar NOTE 2 ile NOTe 3 arasında çok fark var mı?

yasarcan' Alıntı:
aramızda NOTE 3 kullanan arkadaş var mı tavsiye edermi şarjı nasıl bu cihazların?
birde arkadaşlar NOTE 2 ile NOTe 3 arasında çok fark var mı?
Note biraz fazla büyük S3 ve S4 cihazları harika. :)

Hasari Hocam sarj aletim kutusundan çıkan şarj aleti. O da sahte olacak değilya. Sizin orjinalden kastınız nedir acaba.

xodeda' Alıntı:
Hasari Hocam sarj aletim kutusundan çıkan şarj aleti. O da sahte olacak değilya. Sizin orjinalden kastınız nedir acaba.
Telefoncu değiştirmediyse evet orjinaldır. Bir iki resim çekip ekleme imkanın var mı?

Şarj aaletim bu. Kutusunu ben açtım telefonon. Hepsiburadadan almıştım.
5.0V 1.0 A. Travel adapter.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1383542642163.jpg
    uploadfromtaptalk1383542642163.jpg
    58.1 KB · Görüntüleme: 711
  • uploadfromtaptalk1383542660195.jpg
    uploadfromtaptalk1383542660195.jpg
    52.6 KB · Görüntüleme: 711
  • uploadfromtaptalk1383542671994.jpg
    uploadfromtaptalk1383542671994.jpg
    55.8 KB · Görüntüleme: 711
Şarz aletindeki micro usb kablosunu değiştirin, düzeliyor. Media marketten 15tl ye aldığım kabloyu kullanıyorum şu anda. S3 lerde klasik bir sorun bu.

xodeda' Alıntı:
Şarj aaletim bu. Kutusunu ben açtım telefonon. Hepsiburadadan almıştım.
5.0V 1.0 A. Travel adapter.

benımkının aynısı benım tel bu sarjla 2 saat olmadan sarj oluyor esımın wave 3 sarj cıhazıyla daha uzun surede sarj oluyor. ortalama da 1 gun sarj gıdıyor ama elımden dusurmuyorum telefonu :)

telefonun 8-10 saate şarj olurken bu gün yeni bir şarj aleti aldım ortalama 2,5 satte şarj oldu. Eskisinde şsrjdayken kullanırken yine boşalıyordu şarjı o sorunda düzeldi. Aldığım alet bu
Amperi daha düşük olmasına rağmen fena değil. Bazı forumlarda okuduğuma göre kutudan çıkan şarjlarda üretim hatası vardiyenlar var ne kadar doğru bilemem.
5V. 0,7A.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1384609229494.jpg
    uploadfromtaptalk1384609229494.jpg
    38.5 KB · Görüntüleme: 672
s4 ün orjinal sarz aleti 1-1.5 saatte sarz ediyor onunkide usb girisli.. bataryanizda sorun olabilir hocam

Evdeki orijinal kutularından çıkan şarj aletleri.
Kimisi 1-2 saatte şarj ederken kimileri de 6-8 saatte şarj ediyor.

Ekli dosyalar

• 011.jpg
    011.jpg
    207.8 KB · Görüntüleme: 660
  • 012.jpg
    012.jpg
    378.1 KB · Görüntüleme: 660
  • 013.jpg
    013.jpg
    166.5 KB · Görüntüleme: 660
Geri