Samsung Galaxy S3 için NAVIGASYON

Kodla Büyü

tefliakıncı

Site Gezgini
Merhabalar İyi Akşamlar Arkadaşlar,
Elimde Samsung Galaxy S3 var sizce hangi NAVOVASYON güzeldir ? Yükleyen Test Eden Var mı ??

***** li ya da ürün anahtarı olabilen bir navigasyon kurulumu için yardımcı olabilirmisiniz?

Saygılarımla.

cracklı bir sürümünü bilen var mı ..... 1 gündür arıyorum 2 kere kurulum yaptım URUN ANAHTARI istiyor bağlantı için.... :?

ilk3r' Alıntı:
samsung 8150 ile sygic kullanıyorum memnunum.

Hocam bu bahsettğiniz ücretli mi.? igo kullanıyorum çok memnun değilim kapı no girmeden bulmuyo bir de yavaş kalıyo ama öecburen kullanıyorum

arkadaşlar google dan "google maps ownhere no root" şeklinde yapacağınız arama ile apk dosyası indirip kurabilirsiniz. kurduğunuzda iki adet google maps iki adet google navigasyon olacak. ikinciler sorunsuz ve kısıtlamasız çalışıyor olacaktır.

ya da boşverin aramayı aşağıdaki dosyayı indirip kurun.

eğer cihazınız rootlu ise google maps in son sürümünün de kilidi kaldırılmış şekli internette mevcut... onu da indirip kurabilirsiniz.

Ekli dosyalar

alibaba37' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
samsung 8150 ile sygic kullanıyorum memnunum.

Hocam bu bahsettğiniz ücretli mi.? igo kullanıyorum çok memnun değilim kapı no girmeden bulmuyo bir de yavaş kalıyo ama öecburen kullanıyorum

Bu program ücretli ama internette ufak bir araştırmayla kırılmış apk sını bulabiliyorsunuz.

Geri