Samsung Galaxy s4'le çektiğim gündüz ve akşam resimleri

Kodla Büyü
hocam kasa hakkında bilgi veririmisiniz. geçende bir arkadaşın s3 üne baktım ekran çatlağı, çizik vs.. dokunmatik ekran farklı bir malzeme mi s4 de?

flip cover kullanıyorum ben. orjinal arka kapak hassas. çıkartırken dikkat etmezsen bükülme sonucu iz kalabilir.
tutulduğunda elde bir tokluk hissi veriyor. ekran kalitesi çok iyi. görüntü netliği ve kontrast kendini belli ediyor.

wifi bağlantısı çok iyi. evde kablosuz modemden 6 - 7 m uzakta bile çok akıcı net kullanımı sağlıyor.

Maaş yetmemesi her ay olan bir konu.Telefonu bir kere alıyor.Öğretmen geçim sorunu olursa öğreteceği dersin hayrımı olur?
Hem bak sende bilgisayar kullanıyorsun.Bili amca işletiyor, sen kullanıyorsun.Hayırlı olsun

COBOL' Alıntı:
Maaş yetmemesi her ay olan bir konu.Telefonu bir kere alıyor.Öğretmen geçim sorunu olursa öğreteceği dersin hayrımı olur?
Hem bak sende bilgisayar kullanıyorsun.Bili amca işletiyor, sen kullanıyorsun.Hayırlı olsun
bilgisyar ihtiyaç
s4 ihtiyaç mı?
kullandığım dizüstü bilgisayarı bilgisayar bilişimin bir yarışmasında kazanmıştım..

Bilgisayar artık ihtiyaç değil. Gençler tablete bile bakmıyor.
İhtiyaç olan S4 , ve yukarısı

valla ben s4 fotolarını beğenmedim açıkçası. netlik kötü ışık da az olmamasına rağmen fotolar çok da iyi değil. ilk foto netlik olarak iyi ama diğerlerinde gren oluşumu var.

telefon ile fotoğraf çekilmeyeceği bir kez daha anlaşılıyor kaliteyi hiç beğenmedim

hm.hayal kırıklığı hocam.eşimde htc desire var on kat daha iyi çekimler yapıyoruz.almayı düşündüğüm bir telefondu ama :(

Hocam fotoğrafların çözünürlüğünü ve kalitesini düşürüp yüklemiş galiba, ondna böyle görünüyor olabilir. Telefon çekimlerini ben de pek beğenmiyorum, ama bu galaxy lerde ekranın amoled özelliğinden dolayı şöyle bir durum var: Siz fotoyu çektiğinizde , telefondan foto ya bakarken mükemmel görünüyor, renkler capcanlı. Fakat bilgisayara atıp baktığınızda , telefondaki görünümle alakası olmuyor. O yüzden çoğu kişi galaxy serisinin mükemmel foto çektiğini söylüyor.

ben de s3 kullanıyorum ve fotoğraf kalitesinden memnun değilim..telefonda harika görünüyo resimler ama bilgisayara atıldığında renkler soluklaşıyor..s4ün çekim kalitesi de iyi dğeil herhalde resimlerden öyle anlaşılıyor..

gece çekimi haala rezil. Gündüz çekimi ise ya siz ayar yapamadınız ya da çok kötü. benim galax s bile daha başarılı gündüz çekiminde

serkanozen1' Alıntı:
Birde maaş yetmiyor derler hayırlı olsun..
hocam sanane milletin maasindan, belki baska biryerden geliri var. Olmasa bile istedigi gibi harcar gelirini. Maasin sana cok geliyorsa rahatina bak, karisma baskasina. İlla maasimiz az demek icin acliktan olmemiz lazim sizin gibi dusunenlere!! kalirsa.

Fotograf kalitesi s4 gibi bir makine icin yetersiz geldi. Bendeki 500luk telefon bile neredeyse ayni kalitede :)

hocam fotoğraf olayında bence sınıfta kalmış, s4 ama hikaye yani. fotoğrafa merağın varsa al hocam bi makine

fotoları gelişi güzel çektim.. ayar yapmadan.

duruma göre ayarlarına dikkat ederek yeniden çekimler yaparım..

telefonda on numara görünüyor ama bilg işler değişiyor işte..

500 TL lik telefonla çekilmiş bir fotoğraf

379893_10151575541499170_1419395028_n.jpg

Geri