Samsung Lapto kullanan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan namikc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
2 yıldır Samsung RC510 kullanıyorum, memnunum, zaten ısınma sorunu olmaması samsungların güzel bir özelliği. Ben kasasının sağlam oluşundan dolayı da tercih etmiştim çünkü önceki bilgisayarımın ekran menteşeleri kırılmıştı, öyle vedalaşmıştık:) Linkteki özellikler gayet iyi.. Aslında hepimiz biliyoruz ki bu iş ne kadar para o kadar köfte hesabı gibi:) Bilmiyorum biraz daha keseyi açsam daha üst bir marka tercih eder miydim yoksa sadece markaya mı para vermiş olurduk..Özetle Samsung bilgisayarımı 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

ben de 3 yıldır R620 modelini kullanıyorum.oldukça memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

sy_26' Alıntı:
2 yıldır Samsung RC510 kullanıyorum, memnunum, zaten ısınma sorunu olmaması samsungların güzel bir özelliği. Ben kasasının sağlam oluşundan dolayı da tercih etmiştim çünkü önceki bilgisayarımın ekran menteşeleri kırılmıştı, öyle vedalaşmıştık:) Linkteki özellikler gayet iyi.. Aslında hepimiz biliyoruz ki bu iş ne kadar para o kadar köfte hesabı gibi:) Bilmiyorum biraz daha keseyi açsam daha üst bir marka tercih eder miydim yoksa sadece markaya mı para vermiş olurduk..Özetle Samsung bilgisayarımı 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Valla hocam 2000e kadar bu özelliklere sahiip bir PC bulamadım. Sen tavsiye eder misin şimdi bunu :)

Ekran kartının 2 GB olduğu dışında bir bilgi yok. Aslında bu fiyata SSD sabit diskli ya da hibrit sabit diskli bir ürün daha iyi olur diye düşünüyorum. Açıkçası bunu alacağıma 1200 TL'ye i5 işlemcili bir bilgisayar alırım, neredeyse aynı bilgisayarı almış olursunuz.

Samsung çok kaliteli bilgisayardır eğer samsung almayacaksan Lenovo tavsiye ederim.

samsung np300e5c-s04tr var bende.Hiç ses yok ısınma hiç yok corei5,8gb ram gt620m var.Blackops2 oynatıyor.Lenovo y500de tavsiye ederim.içinde 2gb gt650 ekran kartı var veeee ilave yanda 2gb gt650m ekran kartı elinle çıkarabiliyorsun.İçerdeki ile sli yapıp voltranı oluşturuyorlar bunu da kullandım.Ama ilk defa alacaksan ver 3 bini
corei7,16gb ram,gtx670m ekran kartlı,çift hdd yuvalı,4ram yuvası ve 2 fanlı bir monster al.İllede bir yok edici istiyorum dersen HP Z1 al o bir iş istasyonu yatır arabanın kaputunu aç içindeki herşeyi tel elle vidasız değiştir.

Yakup Hocam açıkcası fiyat performans açısından düşündüm ama araştırıyorum...

Geri