bote09 Aktif Üye Mesajlar 218 11 Şubat 2013 #1 yazıcıda bulunan online error ışığı kırmız yanıyor ve çıktı alamıyorum...neden oldugunu bilien arkadaş var mı ?
yazıcıda bulunan online error ışığı kırmız yanıyor ve çıktı alamıyorum...neden oldugunu bilien arkadaş var mı ?
bote09 Aktif Üye Mesajlar 218 11 Şubat 2013 #3 tatile gitmeden önce iyi yazıyordu hocam... geldiğimde ışıkla karşılatım
W wgolf Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 443 11 Şubat 2013 #4 usb kabloyu değitirn fişini çekin, bilgisyarın usb çalışıyormu flash bellekle test edebilirsin, kağıt tepsisini kontrol et
usb kabloyu değitirn fişini çekin, bilgisyarın usb çalışıyormu flash bellekle test edebilirsin, kağıt tepsisini kontrol et
muratbedel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 11 Şubat 2013 #5 2250 niz mi var? Allah başka dert vermesin
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,876 11 Şubat 2013 #6 Hocam bugün ulusal sorun günü galiba Bendede vardı kapatıp açtım ve driverı yeniden yükledim sorun çözüldü...
Hocam bugün ulusal sorun günü galiba Bendede vardı kapatıp açtım ve driverı yeniden yükledim sorun çözüldü...
bote09 Aktif Üye Mesajlar 218 11 Şubat 2013 #7 bende kaldırıp yükledim....kapatıp açtım... usb yerini değiştirdim..olmadı maalesef tatilden önce çalışıyodu
bende kaldırıp yükledim....kapatıp açtım... usb yerini değiştirdim..olmadı maalesef tatilden önce çalışıyodu
I ibrahimozere1 Aktif Üye Mesajlar 100 11 Şubat 2013 #8 samsung 1610 da aynı sorun olmuştu toner değiştirince düzeldi