samsung ml 2250

Kodla Büyü

ozkantas19

Site Gezgini
arkadaşlar yazıcıda kırmızı hata sinyali yanıyo ama sebibini bulamadım
kağıt var, kağıt sıkışması yok, toner dolu, kaldırıp tekrar tanıttım ama çözüm yok

bizde de arada oluyor
ön kapağını açıp kapatıyoz düzeliyor
anlamadım gitti ama düzeliyor işte :puhaha:

hocam 1 ay önce yine yaptı sağıyla soluyla oynadım oldu bu sefer olmuyo her yerini söküp tekrar taktım yok

ozkantas19' Alıntı:
arkadaşlar yazıcıda kırmızı hata sinyali yanıyo ama sebibini bulamadım
kağıt var, kağıt sıkışması yok, toner dolu, kaldırıp tekrar tanıttım ama çözüm yok

Hocam aynı problem bende de var şu an ve acilen çözümlemem gerekiyor. Evvelce de bu hatayı çok verdi düzelttim, sürücü değişimleriyle; ama şu an hiç biri kâr etmedi. pencere ile yazıcıyı buluşturmadan evvel
- sürücü kaldırıp yeniden kurma
- bağlantı kablo ve noktalarını kontrol etme vb. haricinde çözüm önerisi olan var mı acaba?

Aynı makineden bizim okulda da var.
Arada bir kafayı yiyor.
Genellikle böyle yaptığında toneri çıkarıp makinanın içine kompresörle hava tutuyorum, bir de arka kapağı açıp kapatınca düzeliyordu.
Ama şimdi makinanın fişini taktığımda DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII diye çok yüksek bir ses geliyor ve fişini çekene kadar da susmuyor.
Anlayacağınız makine sizlere ömür...
Var mı bilgisi olan???

hocam büyük bir ihtimalle toner hatası tonerde problem var bir de başka toneri deneyin

akrep026' Alıntı:
Arada bir kafayı yiyor.
Genellikle böyle yaptığında toneri çıkarıp makinanın içine kompresörle hava tutuyorum, bir de arka kapağı açıp kapatınca düzeliyordu.
Ama şimdi makinanın fişini taktığımda DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII diye çok yüksek bir ses geliyor ve fişini çekene kadar da susmuyor.
Var mı bilgisi olan???

toneri çıkartıp dişlileri elinizle biraz çevirin.sıkıntının kaynağı bu dişliler.kolay gelsin
saygılar

akrep026' Alıntı:
Arada bir kafayı yiyor.
Var mı bilgisi olan???

aynı sorun bende de vardı makinenin toneri bozulmuş değiştirince düzeldi

Geri