samsung ml 2251 driver???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yes_im
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar, okulumuza yeni gelen bi yazıcının driveri yok modeli samsung ml2251 ne kadar netten aratsam da 2250 için driver buluyor onbu kurdum, yazıcıyı tanıdı belge yazdı diyorum ama hafıza da kalıyor yazdırılıyor diyor ama donup kalıyor yazıcı, belli bir süre kendi kendine boşa dönüyor yazdırdığım belgeyi iptal edince de silmiyor acaba tam olarak 2251 sürücü bulup yükleyemediğim için i boyle bir sorun veriyor yoksa yazıcının hafızasında bi sorun mu var?? geldiğinden beri bu sorun devam ediyor?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Mespheno hocam bu siteden indirdim birkaç tane xp için, bugün başka bir pc de denedim, bu sefer çıktı alıyor ama yazılar karmaşık, hangi dil olduğunu anlayamadım ne bulunmaz bir driveri varmış bu yazıcının...

hocam bizde okulda aynı yazıcıdan kullanıyoruz. yarın bir bakıp sürücüsünü bulayım. bulunca size iletirim. umarım çok acil değildir. kolay gelsin.

ilhami1980 hocam sorun hala devam ediyor. uygun sürücüyü bulup bana iletebilirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürlerr...

yes_im' Alıntı:
ilhami1980 hocam sorun hala devam ediyor. uygun sürücüyü bulup bana iletebilirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürlerr...

hocam kusura bakma driver cd sini ancak bulabildim ama okulda kaldı. pazertesi alıp boyutuna bakarım. ona göre biryere yüklerim ve linklerini gönderirim size.

rasim535 hocam, gönderdiğiğinz linkte sayfa açılıyor. win xp için indirmek istediğimde sayfa hata veriyor.
ilhami1980 hocam haberlerinizi bekliyorum :) bizim okula da nerden gelmişse bu yazıcı sürücüsünü göndermemişler. müdür de kaç günden beri hocam hala yapamadın mı şunu diyor. rüyalarıma girdi artık bu yazıcı :?

hafta içi yoğun geçince unutmuşum burayı yarın yüklemeye çalışayım :wink:

http://www.samsung.com/tr/support/detai ... -2251N/STS bu adresteki en alttan 3. sıradaki Universal Print Driver yazan 20.66 MB olarak görünen driver çalışıyor. bizzat indirdim ve xp de kurup denedim. işinize yarar sanırım.

ama linkteki driver işinize yaramazsa ben akşam yüklemeye çalışırım driver cd sini. okuldaki driver cd si tam olarak 440 MB ve okuldan yükleyemiyorum.

NOT: yukardaki linkteki driver işinizi görürse yazın lütfen. boşuna evden yüklemeye çalışmayım. kolay gelsin.

ilhami hocam yüklemiş ben tekrardan yüklemeyeyim o zaman teşkler :+1:

ilhami hocam yarın bununla ilgilenecem,son durumu en kısa zamanda paylaşacağım, inş.sorun çözülür...

ilhami1980 hocam, sorun çözülmüştür. alttan 3. sıradaki driverı kurdum çalışıyor, şükür bu sorun da burda çözüldü... Yardımlarınız için çok teşkkürler...

Geri