Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar labda ml 2251 yazıcı var belgeyi gönderiyorum 1 veya 2 sayfa çıkıyor gerisini çıkarmıyor. online-error lambası sürekli yanıp sönüyor(yeşil) bilg da da belge yazdırılamadı hatası veriyor. fikri oan var mı???
arkadaşlar bendede samsung ml 2250 var, bağlantıda problem yok yazıcıda da problem yok yazdır diyorum yazdırmıyor, yazcıcnın üstündeki düğmeye basıncada kendi sistem bilgi özelliklerini yazdırıyo... ne yapmalıyım?
Aynı problemi ben de yaşamıştım. Çözüm kolay ama tehlikeli.
A4 kağıdının ucuna kolonya dökün ve yazıcıya koyun bişey yazdırmaya çalışın. Yazıcı kağıdı alacakken kağıdı tutun bırakın tutun bırakın. Böylece bu işlemi 3-4 kez tekrarlayın. Yazıcınızın ısınmasının ve kağıt sıkıştırmasının sebebini kağıdın ucunda gördüğünüz mürekkep kalıntılarından anlayabilirsiniz.
Ancak kağıdı tutmayıp tamamen yazıcıdan geçmesini sağlarsanız yazıcınıza zarar gelebilir.
Test edildi onaylandı. Test eden diğer arkadaşlar da fikirlerini yazarlarsa diğer arkadaşlara ışık olur.