samsung ML-2251N yazdırma hatası

Kodla Büyü

hanifesezer

Site Gezgini
arakadaşlar labdaki yazıcı bene delirtti toner dolumu yapıldı ondan sonra çıktı alamıyorum belge gönderiyorum bana şu hatayı veriyor

INTERNAL ERROR - ıncomplete session by time out
POSITION: 0x713 (1811)
SYSTEM : H6FW/os_hook
LINE :1257
VERSION :QPDL 1.26 05-06-2004

bu ne demek bilen var mı?

hocam okul açıldığığndan beri uğraşıyorum

öğrenciler öğleyin ödevlerini araştırıp çıktı almak istiyor

benim bu soruna çözüm bulmam lazım aynı yazıcı müdür odasında var oraya götürüp taktım taktığım bil da çıktı alıyoo

Hocam Belki denemişsindir ama sürücüyü kaldırıp yeniden yükle veya önceki bir tarihe sistem geri yükleme yap derim....

hocam hatanın anlamını bilmiyorum ama bi ara bende de sorun oldu usb çakısması vardı. flash'ı çıkardım çalıştı. başka usb falan takılıysa çıkarıp öle deneyin.

hocam bende de aynı sorun var. düz metinlerde sorun çıkmıyor fakat dikkatimi çekti sayfada resim ya da otomatik şekil çizim vb varsa o zaman sorun veriyor. ben de çözemedim bir türlü.

hocam başka yazıcı denemedim ama bu yazıcı müdür odasında çıktı alıyor

labda ise arada sırada not defterinden çıktı almaya çalışıyorum onu da canı isteyince çıkarıyor

2 haftadır uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı

sizin aklınıza bir yöntem geliyor muu

sinirden camdan aşağı atmacağım yoksa :verymad:

hanifesezer' Alıntı:
hocam başka yazıcı denemedim ama bu yazıcı müdür odasında çıktı alıyor

labda ise arada sırada not defterinden çıktı almaya çalışıyorum onu da canı isteyince çıkarıyor

2 haftadır uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı

sizin aklınıza bir yöntem geliyor muu

sinirden camdan aşağı atmacağım yoksa :verymad:

bende de samsung ml 1520 var aynı hatalardan muzdaribim.çözümünü bilen varsa ses versin.... :oops:

bende de ML-2250 var. toner save of gözüküyor. örneğin word belgesi gönderdim.yazıcıya gönderdiğim dosyaları raw dosyası olarak görüyor. çıktı alamıyorum. tonerini mi doldurmam lazım? denemediğim yöntem kalmadı.

bunların çiplerinden kaynaklanan bir hata mı acaba?

Bizde de samsung var çok fonksiyonlu. Geçenlerde tonerini doldurmak için gönderdik, makina içinde kağıt sıkıştı hatası veriyordu. Toneri taktık şimdi ise kağıdın yanlarını yazamıyor, bembeyaz çıkarıyor. Dolumdan kaynaklı büyük ihtimalle, s,z,nkide o yüzden olabilir mi? Çünkü bu yazıcılar saçma sapan hatalar verebiliyor. Çipliler genelde doldurma tonerlerde sorun verir.

yazıcının kablo girişinde problem olabilir mi acaba.. samsungun girişleri biraz hassas oluyor..
bir de LPT ile deneseniz derim

bu samsung yazıcılar heryerde sorunlu bendede iki tane var sorunlu biri bi türlü yazdırmayı başlatamıyor kağıt verme kısmı devamlı dönüp duruyor. biride online error ışığı yanıyor. bu konularda bilgisi olan varmı

Arkadaslar aynı yazıcı bizde de var. Herhangi bir belgeyi Yazdır diyorum saçma sapan karakterlerden oluşan bir sürü sayfayi arka arkaya yazdıriyor sorun ne olabilir

nefes23' Alıntı:
Arkadaslar aynı yazıcı bizde de var. Herhangi bir belgeyi Yazdır diyorum saçma sapan karakterlerden oluşan bir sürü sayfayi arka arkaya yazdıriyor sorun ne olabilir
Aynı sorun bende de var hocam

Geri