Samsung ML toner dolumu

Kodla Büyü

ok46500

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar bt sınıfımızdaki samsung mld yazıcımızın tonerini kendimiz doldurmak istiyoruz. Toner tozu alınabilecek güvenilir web siteleri önerebilirmisiniz ayrıca dolumunu anlatan bir döküman yada bilgi verebiliecek bir kişi yardımcı olabilirmi. Son olarak bu yazıcının ilk toner dolumu yapılacak chip'in değişmesine gerek varmı? Birde her dolum için internetteki 300 grlık tozla kaç dolum yapabilirim... Kolay gelsin...

Re: Samsung ML3470d toner dolumu

Bizim okulda da var aynı model. Ben de merak ediyorum; bilen biri açıklarsa sevinirim.

Arkadaşlar güncelll !!! bt sınıfımızdaki samsung m yazıcımız için toner tozu almak istiyoruz, daha ilk dolumu olacak chip,dram değişmesi gereklimi ve arkadaşlar toner tozu için sağlam bir firma tavsiye edermisiniz????

Re: Samsung ML3470d toner dolumu

Ben gittigidiyordan iki kez aynı kişiden aldım. Sanırım sizin model yok ama bir sorun temin ederse alabilirsiniz... Ben memnunum, dolum cdleri gönderiyor ve aynı site üzerinden yardım istsklerimi de boşa çevirmedi... (Yine de sorumluluktan korkuyorum, dediğim gibi iki kez aldım-samsung 1610 ve SAMSUNG SCX 4623FN- sorun çıkmadı ve ilgilendi)
Satıcı: yuvam1977
Profili: http://profil.gittigidiyor.com/yuvam1977

Kolay gelsin...

Geri