samsung monte nasıl?

Kodla Büyü

dokmeefrail

Süper Üye
Süper Üye
samsung monte cep telefonu(büyük ihtimalle kaçak veya ihraç fazlası) almayı düşünüyorum kullanan var mı?

Model olarak güzeL Bir Sıkıntısı Yok Ama Yurtdışı Yani Gümrük Malı Aldığında İnternete Girerken İmeiden Dolayı Sıkıntılar Yaşayabilirsin.

Hocam monte samsungun çıkardığı en sağlam ürünlerden. Kaliteli yani. Özelliklere göre fiyat mükemmel. Kaçak olanın fiyatı 240 tl. IMEI garantisi vermesi için eski ölü telefonları kullanıyorlar. Yani işe yarar bir yöntem. Bence düşünme al. Yeterki IMEI garantisi olsun...

Öncelikle Imei garantisini yanlış anlamış olabilirsin. Ben geçen yıl Iphone çakmasını aldım her nete girmeye çalıştıktan 10 gün sonra uyarı mesajı geliyor. Garanti veren yere götürdüğümde garantili abicim bunlar ver hemen düzeltelim dedi düzeltti. Ta ki bir daha nete girinceye kadar. sonra bi daha gittim, sonra bi daha derken adamın suratı ekşimeye başladı. En son napıyosun abicim bu telefona dedi.Garantisi bitti yani :D Meğer garanti kapandığı zaman tekrar açma garantisiymiş. Değmez yani. Şimdi benim oğlan oynuyor oyuncak diye. Sonra gittim Monte aldım. Gayet memnunum. Tavsiye ederim. Kullanımı rahat. Sadece beğenmediğim yani 1-2 format videoyu destekliyor. Çakma monte peşin 240 lira orjinali 499 10 taksit.

İmei Meselesi Şu. Hurda Telefonların İmeilerini Çakıyorlar. Bunlar Genelde 1110 motorala panasonic gibi eski model Yani İnternete Girmeyen ModeLLer. Bu imeiler Senin Telefonuna Çakıldığında Müşteri Hizmetlerinden İnternete Girmek İçin Ayar İstediğinde Sıkıntılar Yaşayabilirsin

hocam montenin dokunmatiği süper hassas kullanım bir harika.Tırnaka gerek yok parmağın her tarafını algılıyor.Sonra çok iyi çeken bir wifi var.Bu wınndaki simkart var ya onu çıkar monteye tak.Yanında verilen kabloyla bilgisayara bağla modem özelliği sayesinde wınn modemin çekmediği yerlerde dahi monte çekiyor.Tv dvd uydu alıcısı üzerindeki her gördüğün usbdeb kabloyla bağlıyorsun şarj oluyor.Samsungun KİES denilen yazılımı pcsuıtden daha kullanışlı ve güzel.Orjinalini kutulu 340tlye almıştım 2 ay önce memnunum

hocam adam 200 e verecek pazarlık yapmadım daha ama benim için ajanda gibi kullanabilmem önemli notlarımı hatırlatmalarımı yazmam bununla ilgili java programlar var ama gelişmiş değil android alsam belki linux tabanlı kişisel bilgi yönetim programları yükleyebilirim daha güzel olur diyorum ama o da pahalı monteye böyle bir program yükleme imkanım yok herhalde yada ben buzamana kadar gelişmiş bir kişisel bilgi yönetim programı görmedim java tabanlı olarak. var mı sizlerin bildiği böyle bir program?

Geri