samsung note II

Kodla Büyü

ORJİNAL

Aktif Üye
Arkadaşlar samsung note II almayı düşünüyorum. kullananınız varmı. nasıl bir telefon teşekkürler...

hocam bende S3 mini var. tavsiye ederim. Note lar elde tutması zor, cebe koysan ayrı dert. Android aynı. Özellik bir gıdım fazla. ama s3 mininin ergonomisi güzel.

bence al
yerinde alsam alırdım
ilk başta alışması zor gibi ama sonra alışıyorsun...

hocam s3 mini ile büyük olan arasında bariz bir fark var mı en ucuz kaça alırız benim emektar java monteyi gt5620yi 200'e öğrenciye vereceğim

bence bekle hocam. 3 aya kadar note3 çıkacak fiyatı indiğinde alırsın :wink:

Buzkırıcı' Alıntı:
hocam s3 mini ile büyük olan arasında bariz bir fark var mı en ucuz kaça alırız benim emektar java monteyi gt5620yi 200'e öğrenciye vereceğim
hocam elde tutması zor S3ü. ben miniden memnunum. S3 le yapacaklarımın aynısını yapabiliyorum. Siz yine de karar verirken telefon satan yerden bir bakın.

adobe artık Androidde Flash desteklemiyor biliyorsunuz. İllaki flash player olsun diyorsanız Windows işletim sistemi tercih edeceksiniz. Nokia Lumia da hoş. :)

hocam bence s3 mini alana kadar s2 al...
ama note II mükemmel bir telefon.. zaten telefon demek bile yetersiz kalıyor.. seni bilgisayardan uzaklaştırıyor.. uygulamaları kullandıkça bir nevi hayatı kolaylaştırıyor. örneğin navigasyon ya da wireless çekim hızı yada ne bilim sayamayacağım bir çok özelliğe sahip.. ben cio falan değilim ama iyisini kullanmak (şartlar el verdiğince) herkesin hakkı...

bende emektar nokia 5800 bozulunca (az kaldı sanırım) telefon almayı düşünüyorum ve bu başlık çok ilgi çekici olmuş :mrgreen:

Şiddetle tavsiye ederim hocam. Bir bayan olarak hiç sıkıntı çekmeden kullanıyorum bilgisayar açmaya gerek kalmıyor zaten bilgisayar gibi.İlk zamanlar büyüklük biraz sıkıntı gibi ama alışınca hiç sorun yok. takılma yok kasma yok ayrıca film izlemek çok rahat.

aakcakaza' Alıntı:
iyi hoş da çok pahalı be!

http://www.incehesap.com/samsung-n7100- ... ati-22379/

1390 tl bu telefona göre pahalı değil...
7 ay önce yeni telefon almasaydım samsung note2 yi kesinlikle ama kesinlikle alırdım....şarz süresiharika pilin özelliğine bak 3100 mAh...diğerleri hep 3000'nin aşağısı...her tür özellik var bu telefonda...bi ara çılgınlık yapıp alabilirim belki...

bilgisayara bağlayıp virüs taraması yapın. Android için antivirusler var onu kurun note a.

Ben 4 aydır kullanıyorum, bildiğim kadarıyla piyasadaki en güçlü akıllı telefon, ancak ekranı 5.5" epey büyük, tavsiye ederdim ama yakında note III çıkacak, almayı düşünenler bence beklesinler.

ote 2 kullanan arkadaslar sizde de scloudstarter diye bi program var mı yoksa bendeki virüs mü
bende yok hocam o program.
ben aralık ayından beri kullanıyorum. ilk baş s3 düşünüyodum ama son anda note 2 aldım. harika telefon. çok memnunum. tavsiye ederim.

rifatt' Alıntı:
avg ile taradim bisi bulamadı. Program kalkıyor ama tekrar kendiliğinden kuruluyor. scloudstarter programi tum note 2 lerde var mi yoksa sadece benim telefonda mi var. uninstaller proglariyla da kaldırdım tekrar kuruluyor. bilgisi olan var mı.
Hocam şimdi tekrar baktım yüklenen uygulamalar bölümünde en altta bende de var. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2212059 adresinde aynı sorun yazılmış ve uygulamanın samsung app olduğu cevabı verilmiş. Sıkıntı yok demek ki.

Geri