SAMSUNG NP-RV511-S04TR NOTEBOOK 499 TL

Kodla Büyü

kalelibilişim

Süper Üye
Süper Üye

Ekli dosyalar

• teknosaturuncuindirim.jpg
    teknosaturuncuindirim.jpg
    109.2 KB · Görüntüleme: 7,505
  • teknosasamsung.jpg
    teknosasamsung.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 7,505
Sanırım 2. resimde verilen mağazalarda. Kaynak linki ilk mesajın sonuna eklendi Ayrıca google amcaya "26 kasım 2011 teknosa turuncu indirimleri" diye sorarsanız size yardımcı olur.

ağzınızda bakla ıslanmıyor arkadaş hemen yayın ortaya zaten :P ama benim olacak fıstık.. binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :++:

Hocam ben de almak istiyorum fakat bu kampanyayı yine de forum daşlarımızla paylaşıyorum kime kısmetse ona hayırlı olsun...

Teknosa Turuncu İndirim
Paylaş · Herkese Açık Etkinlik
Zaman
26 Kasım Cumartesi · 08:00 - 22:00
Yer
İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Diyarbakır, İzmit, Adapazarı, Bursa, Tekirdağ, Kayseri, Konya, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Adana, Antalya, Mersin, Malatya
Oluşturan
Teknosa
Daha Fazla Bilgi
Turuncu İndirim'in geçerli olduğu mağazalar:

İSTANBUL FORUM EXXTRA, KADIKÖY TEPE NAUTILUS EXXTRA, ŞİŞLİ CEVAHİR EXXTRA, MARMARA FORUM EXXTRA, BAHÇEŞEHİR AKBATI AVYM EXXTRA, ÜMRANİYE CARREFOURSA EXTRA, HARAMİDERE TORİUM EXXTRA, LEVENT METROCITY EXTRA, YENİBOSNA STARCITY EXXTRA, PENDİK NEOMARİN EXXTRA, İZMİT OUTLET CENTER EXTRA, ADAPAZARI ADA AVM EXTRA, BURSA CARREFOURSA EXTRA , TEKİRDAĞ TEKİRA EXTRA, İZMİR BALÇOVA EGE PARK EXXTRA, İZMİR FORUM BORNOVA MAĞAZALARI, İZMİR, MAVİŞEHİR EGE PARK EXXTRA, BALIKESİR YAYLADA EXTRA
DENİZLİ FORUM EXTRA, ANKARA ANKAMALL EXTRA MAĞAZALARI, ANKARA CEPA EXXTRA,ANKARA CARREFOURSA EXXTRA, ESKIŞEHİR CARREFOUR
KAYSERİ PARK, KONYA KULESİTE EXXTRA, ERZURUM REDEVCO EXTRA
GAZİANTEP SANKOPARK EXXTRA, ADANA SABANCI EXXTRA, ANTALYA ÖZDİLEKPARK EXXTRA, ANTALYA TERRACITY EXXTRA, MERSİN FORUM EXTRA, MALATYA PARK EXTRA, DIYARBAKIR NINOVA EXTRA ve www.teknosa.com

Ayrıntılı Bilgi için: 444 55 99

sayfa acılmadığından alamadık :(
zaten memlekette turuncu teknosa mağazası yok...

Geri