Samsung R522-JS02TR = 1.580,62 TL 6 taksite alınabilir m?

Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Samsung R522-JS02TR yi almak istiyorum acaba tavsiye eder misiniz? Bu bilgisayarı kullananlar yada samsung bilgsayarı kullananlar artı ve eksi yonlerini paylaşabilirler mi acaba...? Aslında benim istediğim özelikler şu şekilde bu şekildede olan ve fiyatı 1600 ü geçmeyem bilgisayar tavsiye eden de olsa sevinirim taksitli olması gerekiyor...
Aradığım Özellikler :
İşlemci : en az 2.2 Ghz veri yolu 1066 Mhz en az 3 mb İşlemci Cache
en az 3 gb ram en az 800 mhz
ekran karti da 512 mb = 1 gb

tavsiyelerinizi bekliyorum..Saygılarımla...

Samsung R522-JS02TR pc yi 1 ay kadar önce hızlıal dan 129*10=1290 tl ye aldım(indirime girmişti ve cep bank ile %10 indirim vardı.) ve gayette memnunum. tavsiye ederim. özellikler yanında ekran mükemmel zaten. eğer fiyatı sana uygunsa hiç kaçırma derim.

Fiyat biraz pahalı geldi ama eğer değerse veririm zaten taksitle alacağım için iyi birşey olsun istyorum...

ben yaklaşık 1 ay önce R620 aldım 1.570' e şuan fiyatı 1800 ile 1900 arası senin modelde 1.540 a piyasada mevcud. Alınmış alınmıştır... fiyatta 3 e 5 e bakma almak istediğin ürün gerçekten iyi. R620 daha ii :) :+1:

hocam yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum samsung r522 yi. gayet memnunum. Her türlü programı çalıştırıyorum hiç zorlanmadan. medal of honor air borno, call of duty 4, nfs shift gibi oyunları full özellikte takılmdan oynuyorum. Tasarım olarak son derece sade ve şık bir makine. tek kötü yanı üstünde vista geliyor olması. ben windows 7 kurdum. gayet memnunum... tavsiye ederim...

bunu vatan computerden aldık bı kaç gün sonra bilgisayaralacaktık aynısından bulamadık
yani bu fiyata bu performans çok iyi kaçırmayın derim....... :+1: :+1: :+1:

Geri