Samsung R522 JS05TR Dizüstü Bilgisayar Aldım

Kodla Büyü

bozkuhal

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. internette www.sadecenotebook.com sitesinden, 1721 TL'ye Samsung R522 JS05TR Dizüstü Bilgisayar Aldım. Ertesi gün hemen adresime ulaştı. Kredi kartına tek çekim yaptırdım. Yanında notebook çantası da hediyeydi. Güzel bir ürün.. Fiyat / Performans oranı oldukça iyi. Özelllikleri:
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
İşlemci Türü Core 2 Duo T9600 2.80 Ghz - 6 Mb
Bellek 4096 Mb
Bellek Türü DDR II 800
Maksimum Bellek 4096 Mb
Sabit Disk 500 Gb
Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Ekran Türü LED HD
Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb - DDR3
Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer
Ses Kartı High Definition Audio
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 b/g
Bluetooth Var
Kamera Var
Ağırlık 2.5 - 3 Kg
İşletim Sistemi Windows 7 Premium (32 Bit)
Portlar 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi,1 x E-Sata Çıkışı
Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC), Express Card (54 mm)
Parmak İzi Okuyucu Yok
Pil Tipi Li-Ion 6 cell
Garanti 24 Ay

Şaşırdım bende 6mb önbellek olurmu diye 3mb yazıyo sitede :D
Bazı ozelliklerde farklı görünüyor.. İnş yazdığın gibidir özellikler.. Güzel makina güle güle kullan..

xorcistforyou' Alıntı:
Şaşırdım bende 6mb önbellek olurmu diye 3mb yazıyo sitede :D
Bazı ozelliklerde farklı görünüyor.. İnş yazdığın gibidir özellikler.. Güzel makina güle güle kullan..
ark.intel.com/Product.aspx?id=35563
sitesinden intel T9600 işlemcileri inceleyebilirsin. İşlemci öncelleği 6 MB yazar. Bazı sitelerde bu samsung modeli işlemcisi için P9600 bile yazıyordu. Sen satıcıya bakma hocam, intel'in sayfasından bak işlemcinin özelliğine..

ole ise hocam..canavar gibi makına.. alt modellerını bıre bır gordum makına guzel şık bir tasarıma sahipti...
hayırlı olsun güge güle kullan..
deneyimlerini bi paylaş bu arada..

aynı bilgisayarla şuan sana yorum yazıyorum çok güzel piyasadaki çoğu oyunları denedim performansı çok iyi 4 gün açık bıraktım hiç donma olmadı.

hocam bende de var aynısı da recovery silmişim bana bi recovery cd si yapıp gönderme şansın var mı.?
şimdiden tşk

1 Senedir ben de samsung r522 serisi bilgisyar kullanıyorum . çok memnunum hocam. iyi karar vermişsin

Geçen hafta ekran kartının sınırlarını zorlamak için WCR 2010 (rally oyunu) oyununu yükledim, tüm özellikler açık (blur falan, çözünürlük max, gölge efekti, çanur, su efekti hepsi am açık) oyunu süper akıcı oynatıyor. Yarış esnasında bir yere çarparken gerçekten çarpıyormuş gibi heyecan yaptırıyor, oyun da çok gerçekçi bu arada. Ekran kartı çok başarılı. Tabi bu başarının sonucunda da epey ısınıyor. Kucağınıza koymazsanız sorun yok, ısıttığı gibi de soğutmasını biliyor. Ancak bacaklara dikkat, yakacak şekilde ısı veriyor dışarı. Oyunu eşim ve ben 5 saate yakın oynadık hiç kapatmadan ve makinede en ufak bir sorun olmadı. Şimdilerde günde 1-2 saat kadar oynuyor eşim. Isınma sorunu dışında bir etkisi yok. Ekran kartını çok başarılı buldum. Sanırım ekran kartı belleği ddr3 olduğu için...
Bu arada "hayırlı olsun" mesajlarına teşekkürler... Yani gördüm sonuncuları...

Makinenin bir artı özelliği de download'a bıraktığımda Fn + F5 tuşuna bastığımda ekranı kapatması. Böylelikle enerji sarfıyatı da minimuma düşmüş oluyor ve alet de uyku moduna geçmemiş oluyor. Arkada aheste aheste download'unu yapıyor.

Geri