Samsung S3

Kodla Büyü

ORJİNAL

Aktif Üye
Arkadaşlar samsung S3 almayı düşünüyorum. Acaba aranızda bu telefonu hala kullanan yada kullanmış olanınız varmı? Tavsiye edermisiniz? Teşekkürler...

s3 yerine note2 yi tercih ederdim...s3 ekran çatlama olayları çok arttı dayanıksız mıdır nedir?
note 2 alıp rahat edenlerden ol......

4-5 aydır kullanıyorum.Senin beklentilerinde önemli mesela benim için çok güzel fotoğraf çekmesi hiç önemli değil. Telefon yazılım ve donanım olarak güzel fiyatıda şimdilerde 1200 lere kadar düştü. Lakin sağlam telefon değil kasası çok zayıf düşerse gider. Apple, Htc veya Sony ürünleri kasa olarak çok daha sağlam.

kasa zayıf program iyi.. note 2 hem büyük taşıması zor.. sony iyi fakat ağır ve oturaklı kasalar.. zerafet yok.. htc one x + pahalı..s4 ü bekle hocam..

Samsung Galaxy Ace 2 güzel bir telefon. Normalde 900lerdeydi fiyatı. İndirime girdi 700'e rahatlıkla alabilirsiniz..

s3 alalı 1 ay oldu, memnunum şu an için..note 2 mi alsam diye kararsız kaldım ama o çok büyük geldi bana, yanii kulağıma götürünce kulağıma kitap dayamış gibi bi görüntü oluyo sanki ehehe :)) ayrıca kalem özelliği de çekmedi beni...çok fazla özelliik benim kafamı karıştırıyor..s3ün bile belki bilmediğim bi çok özelliği vardır ama ihtiyaç duymuyorum sadece konuşma, msj, kamera ve uygulamalar.. başka da bişey yapmıyorum :)

fcig' Alıntı:
Samsung Galaxy Ace 2 güzel bir telefon. Normalde 900lerdeydi fiyatı. İndirime girdi 700'e rahatlıkla alabilirsiniz..
hocam, Samsung Galaxy Ace 2 için fiyatlar kargo dahil 550'den başlıyor.

ben kullanıyorum geçen hafta elimden düşürdüm kırıldı..400 tl cik masraf cıktı..telefon güzel ama bir daha böyle bir telefon almam:)

Geri