Samsung S4 Batarya Sorunu

Kodla Büyü

rusensahin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce elektroworld magazasından (paralel ithalat değil) samsung s4 cep telefonu aldım. İnternet oyun derken ortalama 1,5-2 gün şarjı gidiyordu. Fakat son iki gündür batarya %80 de iken birden %0'a düşüp cihaz kendini resetliyor ve daha sonra kapanıyor. Şarja takmayana kadar da açılmıyor.

Servisi aradım cihazı bataryası ile birlikte göndermemi söylediler. Bende sadece bataryayı göndermek istiyorum, bu cep telefonu elektrik süpürgesi değil dedim fakat kabul etmediler. Kişisel bilgileri korumak amacıyla böyle bir tüketici hakkımız mevcut mu? Bununla ilgili bir karar var mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim.

istediyseler göndereceksiniz başka yolu yok. Hafıza kartını çıkar gönder.

Peki hasari hocam telefonu fabrika ayarlarına döndürsem mi? Malum bir çok uygulama kullanıyoruz bankacılık, facebook, twiter vs. bir sıkıntı yaşamaz mıyız?

rusensahin' Alıntı:
Peki hasari hocam telefonu fabrika ayarlarına döndürsem mi? Malum bir çok uygulama kullanıyoruz bankacılık, facebook, twiter vs. bir sıkıntı yaşamaz mıyız?
İçin rahat etsin, menüden sıfırlama va yedeklemeye gel sıfırla. Verilerini yedeklemeyi unutma. :)

Geri