Samsung S5 Tanıtım filmi

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif

Ekli dosyalar

• s51.jpg
    s51.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 1,307
Hocam konsept bu, kaldi ki samsung aluminyum yaparsa 3000 tl den acilisi yapar artik :)

2200 den fazla fiyatla artik telefon satilmaz türkiyede. Cikisi 2200den olur 2 ay içinde 1700e duser 4-5 ayinda 1500e sabitler

branta' Alıntı:
Hocam konsept bu, kaldi ki samsung aluminyum yaparsa 3000 tl den acilisi yapar artik :)
O kadar deme abicim ya..Kesin Almam lazım S5 i.Biraz indirsen fiyatı.
Bu arada ne zaman çıkıyormuş? piyasamıza.

Bir alan bir daha satmıyor ancak daha iyisi çıkınca satıyor iyi cihazların ikinci elleri piyasada yok satıyor.

süper bir telefona benziyor özelliklerine bakıldığında bakalım apple nasıl bir cevap verecek sonbaharda iphone 6 ile göreceğiz

Bizde anca bi sonraki sürümünde acaba ne çıkacak kaç taksit yaparsam bunu alırım diye aval aval bakarız maalesef..

sas7979' Alıntı:
Bizde anca bi sonraki sürümünde acaba ne çıkacak kaç taksit yaparsam bunu alırım diye aval aval bakarız maalesef..
Telefonda taksit devri bitti artık peşin almak zorundasın. :D

Vatan Bilgisayar Adana Şubesi'nin içerisine Odeabank şube açmış cep telefonu alacaklara 12 aya kadar anında hemen tüketici kredisi çıkıyorlar...

İçersinde banka bulunmayan teknomarketlerin bazılarıda telefon kılıfını 9 taksitle veriyor yanında cep telefonu hediyesi ile beraber.

Fender' Alıntı:
Vatan Bilgisayar Adana Şubesi'nin içerisine Odeabank şube açmış cep telefonu alacaklara 12 aya kadar anında hemen tüketici kredisi çıkıyorlar...

10 liralık işi 15 liraya yapmak anca bankalara yarardı zaten :)

telefon kılıfı olayını anlamadım :shock:

hocam diyelim samsung alacaksın telefon nekadar örnek veriyorum 1500 tl
sen 1500 tl lik kılıf alıyosun yanında telefon hediye geliyor :+1:

Geri