Samsung S5603 Kullanan var mı?

Kodla Büyü

mailicin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar;
3G özellikli bir telefon almak istiyorum. Tercihler arasında en mantıklısı Samsung S5603 gibi görünüyor. Ancak bunda wireless yok. Bu telefonu kullanan varsa memnun mu acaba? Yada problem çıkaracak özellikleri var mı? Birde telefonun açılışında ve kapanışında Turkcell logosu ve müziği çıkıyormuş bunu kaldırmanın bir yolu var mı?

ben kullanıyorum 2 haftadır gayet memnunum dediğin gibi tek eksisi wifi olmaması. Ama genede bu fiyata çok güzel ve özellikli bir telefon.Tavsiye ederim

tmy83' Alıntı:
ben kullanıyorum 2 haftadır gayet memnunum dediğin gibi tek eksisi wifi olmaması. Ama genede bu fiyata çok güzel ve özellikli bir telefon.Tavsiye ederim

Hocam acaba turkcell logosu çıkıyo mu? Bide sanırım klavye normal 9 tuş üzerine değiştirme imkanı var mı acaba? (q klavye şeklinde)

.Kaf-Kef.' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnok5800xm
arada 50 tl fark var en basiti ekran görüntüsünde nokia360 x 640 Piksel samsung 240 x 320 Piksel fark var + wifi

Ewet hocam haklısnız ama bunda da bağlantı hızı 3.6 mbps. Bende şuan hangisini alsam (samsung 5603 yada nokia 5800) diye kararsız kalmış durumdayım????

Soruyu yinelemek istiyorum:D 3.6 Mpbs hızı ve wifi si olan Nokia 5800 mı yoksa 7.2 Mpbs hızı olan ama Wi-fi olmayan Samsung 5603 mü alsam daha mı iyi olur sizce?

Geri