Samsung SCX-4200 Yazıcı Sorunu(Yardımlarınızı bekliyorum)

Kodla Büyü

infotec

Üye
Arkadaşlar çalıştığım okuldaki sınıflardan birnin yazıcısı sorun çıkartıyor. Yazıcıya dosya gönderdiğim zaman hiçbir tepki vermiyor. Pcde yazdırılan kısmında görünüp hemen kayboluyor. Bu yazıcı fotokopi çekme özelliğine de sahip ancak onda da hiç bir tepki vermiyor. Yazıcı Dram temizleme ve sistem özelliği gibi kendi üzerindeki görevleri yapıyor ancak bi türlü cıktı ve fotokopiyi çözemedim. Acil bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

berat1981' Alıntı:
toner resetlemme yapma gerekiyor tonerre dolummmu yapıldı

o nasıl oluyor hocam..benimde evdeki yazıcım aynı modelden..toneri doldurttum yazdırıyorum fotokopide çekiyorum,reset meset bişi yapmadım..Ancak benimkininde durup duruken tarayıcısı çalışmaz oldu.

evdeki yazıcınızın dolumunda bi problem yoksa dolum yaptırdığınız yerde chip resetlenirken bazen problemler yaşanabiliyor dolumu yaptırdığınız yere tekrar götürün tonerinizi chipini resetlesinler

arkadaşlar samsung scx-4200 yazıcı kullanıyorum.bir sorun var kağıt sıkıştı uyarısı veriyor,bakabileceğim yerlere baktım herhangi bi kağıt göremedim.ne yapmalıyım?acil de kullanmam gerekiyor :(

sınıf' Alıntı:
arkadaşlar samsung scx-4200 yazıcı kullanıyorum.bir sorun var kağıt sıkıştı uyarısı veriyor,bakabileceğim yerlere baktım herhangi bi kağıt göremedim.ne yapmalıyım?acil de kullanmam gerekiyor :(

sorun devam ediyor mu :?:

bende de samsung CLP 310 var. sürekli kağıt sıkıştırıyor bir türlü çıktı alamıyorum. yardım edersiniz sevinirim.

Geri