Samsung Smart TV sorunu

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar 10 yıl önce aldığım TV de tivibugo kullanıyordum ancak bir süredir çalışmıyor. Müşteri hizmetleri uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin dedi ancak uygulamayı olay Store'dan indirmek istediğimde resimdeki uyarıyı alıyorum. Kendi tarayıcısını kullanıyor olay storeda bu ileti yüzünden hiçbir şey yükleyemiyorum ne Chrome ne tivibugo. Tarayıcının tüm ayarlarını sıfırladım. Smarthubı tekrar yükledim internete bağlı yine de olmadı bir önerisi olan var mı yoksa bu TV artık sadece monitör görevi mi görecek benim için?Çalışma odasında kullanıyordum 3-4 ayı var böyle oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_20240822_205542.jpg
    IMG_20240822_205542.jpg
    115.4 KB · Görüntüleme: 39
Tv artık güncelleme almadığı için malesef kullanılmıyor. Çözüm ise tv için çeşitli markaların xiaomi ya da chrome cast v.b. araçları var. Bu sayede tv niz yeniden smart özelliği kazanıyor. Bu şekilde tivibu vb uygulamaları yeniden kullanabilirsiniz.

Tv artık güncelleme almadığı için malesef kullanılmıyor. Çözüm ise tv için çeşitli markaların xiaomi ya da chrome cast v.b. araçları var. Bu sayede tv niz yeniden smart özelliği kazanıyor. Bu şekilde tivibu vb uygulamaları yeniden kullanabilirsiniz.
Nasıl araçlar Hocam? Link göndermeniz mümkün mü?

Hocam benim kullandığım Google Chromecast Medya Oynatıcı aratınca alışveriş sitelerinde çıkıyor. İşimi gördü eski tvler için yeniden smart hale gelmesini sağlıyor.

Android 7 varmış içinde. Uygulama kuramazsın ki buna. En fazla bir yıl falan anca gider.
Bundan aldım 1 sene kadar oldu. Güzel çalışıyor.

Stick yerine üzerinde usb girişi olan Android box alın derim. Kolayca Usb'den apk kurabilirsiniz. Harddisk takabilir, klavya fare bağlayabilirsiniz.

Geri