Samsung Tabletlerde MEBID hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan murtace
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

murtace

Aktif Üye
arkadaşlar merhaba.
Vestel tablettlerin sorunlarıyla boğuşurken şimdide eski samsung tabletler birer ikişer hata vermeye başladı.En çok karşılaştığımız aktivasyon kodu girmemize rağmen kilidin açılmaması. Bu durumda ayarlardan cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar giriş yapıyoruz sorun halloluyor. Ancak, şimdide bazı tabletler "Okul Kayıt: Sisteme kayıtlı bir MEBID değildir" hatası vermeye başladı. Tabletin MAC adresi ekranda olduğundan MEBID değerinin doğru olduğundan eminim. bu durumda şimdiden 8 tablet var. bir tablet ise sistemde hiç kayıtlı görünmüyor.

Tablet.meb.gov.tr adresindeki .....zekalı sistemde okuldan ayrılan öğretmenden, öğrenciden tableti silemiyorum. Arıza kaydı girmek istiyorum " elinizde yedek cihaz yok" diye izin vermiyor. Fatih projesi web sitesindeki tüm iletişim kanallarından defalarca ulaşmaya çalıştım. Telefonlar meşgule dönünceye kadar çalıyor açan yok, mail-leri me ise cevap yok.

Çaresini bilenlerden yardım, bilmeyenlerden sabır duası istiyorum...

saygılar...

hocam ne duası edecez anlayamadım. Neden bu kadar kastığınızı hiç anlayamadım. Bakan siz misiniz yoksa.

Unutmayın hocam sizin adınız Hıdır

Elinizden gelen budur...

Gerisi Yalan. Okuluma gelse de hepsi bozulsa... Umrumda bile olmaz.

Sadece verdiğim vergiye yanıyorum...

murtace' Alıntı:
25 kisi okumus, bir dua bile yok :roll:
bunu sadece başlığı güncel tutmak için yazmıştım. içindeki dua kelimesine takılmış birileri...

şu an okulunda tablet olmayan arkadaşlar, bu günlerin tadını çıkarın. benden söylemesi..
Saygılar.

Yaz yazıyı gönder Milli eğitim uğraşsın. Bu işle ilgilenmesi gereken sorumlular İl Milli Eğitim de. Siz yapabileceklerinizi yapmışsınız.

zzeytinci' Alıntı:
Yaz yazıyı gönder Milli eğitim uğraşsın. Bu işle ilgilenmesi gereken sorumlular İl Milli Eğitim de. Siz yapabileceklerinizi yapmışsınız.

bizden başka kimsenin bişeyle uğraştığı yok...

Geri