Samsung telefon yavaşlama sorunu ?

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar annemde Samsung Galaxy S3 telefonu var. Bu telefonla evde Facebook a girmeye çalışırken Facebook donuyor. Durduruluyor , ne yaptıysam düzeltemiyorum. Formatlıyorum Facebook u tekrar kuruyorum bikaçgün iyi çalışıyor sonra yine aynı. Ram i falan mı yetmiyor acaba. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ? Diğer uygulamalarda sorun yok sadece Facebook ta bu sorun oluyor, yardımcı olursanız sevinirim.

hocam öncelikle s3 e 1 gb ram yetmiyor. ve üzerindeki yazılım ona ağır geliyor. hatta amerikada ve bazı avrupa ülkelerinde s3 ler 2 gb ramlidir. sorununa gelince bence o telefone CM custom rom kur daha uzun yıllar hiçbirşey kasmadan kullanırsınız. facebook uygulaması aşırı ram tüketiyor. yada arkadaşın dediği facebook uygulamasını kurup dene. o da kasarsa facebook a tarayıcıdan giriş yapıp bildirimleri aktif etmekte yeterli olabilir.

androidin genel problemidir bu.custom romda kursanız çok faydası olmayacak.facebook lite kullanabilirsiniz ya da facebookdan vazgeçeceksiniz.En iyisi telefonu değiştirmek :D

Androidin degil touchwiz gibi arayuzlerin genel problemidir.
Saf android hic bir zaman kasmaz. Performans olarak iosa yakindir.
Ancak ureticilerin kendi romlari mesela aamsungda touchwiz zamanla kasmaya mahkundur.

Geri