S siirtli_mucahid Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 254 2 Eylül 2012 #1 sanal sürücüye windows7 ekledim ama sürücünün içindekini silemiyorum ultra iso programı ile yaptım nasıl silecem içini yardımcı olurmusunuz lütfen
sanal sürücüye windows7 ekledim ama sürücünün içindekini silemiyorum ultra iso programı ile yaptım nasıl silecem içini yardımcı olurmusunuz lütfen
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,390 2 Eylül 2012 #2 Hocam silme derken, sanal sürücünün içerisini boşaltmak istiyorsanız: Bilgisayarımda sanal sürücü harfine sağ tıklayıp -- > Ultra ISO -- > eject demeniz lazım. ISO dosyasının içeriğinde değişiklik yapmak istiyorsanız ultra ISO ile açıp , ekleme silmeleri yaptıktan sonra kaydetmeniz gerekiyor.
Hocam silme derken, sanal sürücünün içerisini boşaltmak istiyorsanız: Bilgisayarımda sanal sürücü harfine sağ tıklayıp -- > Ultra ISO -- > eject demeniz lazım. ISO dosyasının içeriğinde değişiklik yapmak istiyorsanız ultra ISO ile açıp , ekleme silmeleri yaptıktan sonra kaydetmeniz gerekiyor.
S siirtli_mucahid Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 254 2 Eylül 2012 #3 çok teşekkür ederim diğer başlıktaki soruma da cevap verebilirmisiniz sizin dediğiniz gibi yaptım olmadı
çok teşekkür ederim diğer başlıktaki soruma da cevap verebilirmisiniz sizin dediğiniz gibi yaptım olmadı