Sanal Windows

Kodla Büyü

Bahadır1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Benim taşınabilir bir bilgisayara ihtiyacım var ve çocuklara windows anlatacağımız dan dolayı aklıma Microsoft un Surface modelleri geldi. Ancak biliyorsunuz çok pahalı. Benim aklıma da android bir tablet alıp Sanal Windows kurmak geldi. Ancak bu işin biraz sorunlu olduğuna dair yorumlar var. Bir sitede ise sanal windows kurulumu yerine Browserlar üzerinden windows kullanılabileceğinden bahsediliyor. Benim windows ile tek işim çocuklara işletim sistemi anlatırken (işte bildiğiniz gibi klasör oluşturma, dosya kopyalama, kes-kopyala-yapıştır, Word, Excel ve Power point vb.) olacak. Bu konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam bende laptop yok. Almayı düşündüğüm Surface Pro lar da pahalı olduğu için alternatiflerini düşünüyorum. Bunun için de o kadar para vermektense android bir tabletten windows işletim sisteminin anlatmayı düşünüyorum. Sitenin birinde ise brpwser üzerinden windows çalıştırılabiliyormuş. Bende sadece Windows anlatmak için windows işletim sistemli bir tablet almaktansa android olan uygun fiyatlı bir tabletle ders anlatabilirim diye düşünmüştüm.

Geri