Sanat Sergisii Afişi

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuzun sanat sergisi afişi için hazırladığım sergi afişi ( resimlerin çoğunu internet üzerinden buldum ) hoşunuza giderse paylaşabilirim. fikir ve önerileriniz olursa çok sevinirim. iyi çalışmalar herkeze

Ekli dosyalar

• sergiafis.jpg
    sergiafis.jpg
    452.8 KB · Görüntüleme: 577
İş görür mü görür. Lakin okul ismi ve sergi davetindeki font seçimi ve yerleşim başarısız bence. Tarih ve yer olayında düşünce güzel lakin dağınık durmuş. Zira sağ üst köşede duran Okullar Hayat Olsun logosu da bir o kadar alakasız durmuş köşede. Alt ortada, daha küçük ve zarif bir şekilde bulunabilirdi. Şahsi fikrimdir..

bu kadar rengin içinde yazılar kaybolmuş. Daha seçilebilir font ve renkler tercih edilebilir.

yorumlarınız için teşekkürler. öncelikle siyasi değil sadece istenilenleri koydum. bide bugünlerde o kadar çalışma hazırladımki sıkıldım artık yazıdada belirttiğim gibi bi çoğu alıntı işinize yarar kullanmak isterseniz diye paylaştım iyi çalışmalar dilerim.

sanat sergisi mesajını almak biraz zor.konuya daha uygun olabilirdi.ampulün ve teleskobun konuyla ne ilgisi var anlamadım.nacizane fikrim bu

Geri