Sandisk Cruzer Blade

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Hocalarım şu resimdeki flash diskte anahtarlığa takmak için delik var mıydı? Çok gördüm bu flashtan ama şimdi hatırlayamıyorum o kenardaki şey delik miydi değil miydi diye :D

Bizim müdüre alacağız da anahtarlığına takmak istiyor :)

Ekli dosyalar

• sandisk_blade.jpg
    sandisk_blade.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 1,007
hocam delik var ama anahtarlığın teli geçmez oradan, ip geçirmek için yapılmış gibi

ince olan tel oluyor onuda kalın olana bağlayın sıkıntı yok ben kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• 2570345680_36dca9726b_o.jpg
    2570345680_36dca9726b_o.jpg
    32.9 KB · Görüntüleme: 986
wixland' Alıntı:
biraz sıkıştırsada anahtarlığın telinin geçeceği kadar bir delik var şimdi denedim
Bilgiler için tüm hocalarıma teşekkür ederim. Ya tel ile ya da ip+tel ile hallolur gibi görünüyor :D

Var varda kullanışlı bir flash disk değil bizzat kullandım aldığıma pişman oldum. USB girişi çok çabuk kırılacak bilgin olsun.

hasari' Alıntı:
Var varda kullanışlı bir flash disk değil bizzat kullandım aldığıma pişman oldum. USB girişi çok çabuk kırılacak bilgin olsun.

Benimkide kırıldı hocam bunlar araba teypleri için daha uygun bencede almayın çok geç olmamışsa:)

hbasdereli' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Benimkide kırıldı hocam bunlar araba teypleri için daha uygun bencede almayın çok geç olmamışsa:)
Yok hocalarım almadım da müdür tutturdu küçük olsun kibar olsun, anahtarlığa takılsın diye. Yoksa ucu plastik olan flash almak akıl karı değil. Bende şu aşağıdakinden var senelerdir.

Ekli dosyalar

• 1512572762315.jpg
    1512572762315.jpg
    17.9 KB · Görüntüleme: 922
hocama anahtarlık deliği var ama kesinlikle alma.plastik olduğu için çabuk kırılıp zedeleniyor haliyle usb yuvalarına tam oturmuyor.uğraştırıyor.daha 1 yıl oldu alalı bu halde.muhtemelen seneye hep kırılacak.ikincisi çok yavaş tavsiye etmiyorum

nebiyan55' Alıntı:
hocama anahtarlık deliği var ama kesinlikle alma.plastik olduğu için çabuk kırılıp zedeleniyor haliyle usb yuvalarına tam oturmuyor.uğraştırıyor.daha 1 yıl oldu alalı bu halde.muhtemelen seneye hep kırılacak.ikincisi çok yavaş tavsiye etmiyorum
Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Olmazsa toshiba sugura 4 gb alırız.

Ekli dosyalar

• 4 gb 2 9 TL.jpg
    4 gb 2 9 TL.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 900
yasarsahbaz' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Yok hocalarım almadım da müdür tutturdu küçük olsun kibar olsun, anahtarlığa takılsın diye. Yoksa ucu plastik olan flash almak akıl karı değil. Bende şu aşağıdakinden var senelerdir.
Tecrübelerimden bende bunun codagen markalı olanı aldım bence en kullanışlı flashlar bunlar.

Ekli dosyalar

• codegen_01.jpg
    codegen_01.jpg
    102.9 KB · Görüntüleme: 893
Geri