turkel2001
Aktif Üye
sansür uygulanmıştır...
dobra1979' Alıntı:http://sivas.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_10/08043854_bt_rehberligi_gorevi.pdf hocam buradaki yazıyı çıkarın altını çizin idarenize gösterin çizelgede ne olacağını
kandenk' Alıntı:Başvuru formunda .........ortaokulu yazıyorsunuz hocam. Sizi ilkokul dersleri zamanında nasıl derse sokabilirler ki?
KöfteHoRr' Alıntı:BT Rehber Öğretmenliği yazısının altında yazıyı hazırlayan Erdoğan Petük'ün telefon numarası var, ayrıntılı bilgi için. Ne yapacağını bilmeyen müdür yrd'nızın önüne koyun numarayı ya da onun yanındayken siz arayın ve durumu anlatın. O ne derse odur...
aynende öle hocam.. yoruma açık yazı hazırlarsan böyle olur.. görev saati 30 saattir ibaresi açık ve net yazsaydı böyle mumyalaşmış idareciler sorun çıkartmazdı..turkel2001' Alıntı:Hep bu yazıyı hazırlayanların hatası, kafasına göre yorum yapılabilecek sekilde yaparsan böyle olur :verymad:
repocket' Alıntı:hocam girdiğin dersler + BT Rehberlik olarak toplam 30 ders saati yazılabilir. 30 rakamı bir öğretmenin gireceği en fazla ders sayısından gelir. Ders programına BT rehberliği yazılacağından dolayı 30dan fazla yazılamaz. Öğleden önce ve sonra da yazarsa günde 10 saat yapar, iki gününüzün boşa çıkar 8)
acer50' Alıntı:rehberlik öğretmeni var mı okulda, yoksa bile, olsa kaç saat durur, ne kadar ücret alır. senin müdür işine geldiği gibi yorumluyor. senin kadron ortaokulda, yani sabah. çok istiyorsa müdürün, öğleden sonra içinde başvuru alıp BT rehber öğretmeni bulabilir. ders programınızda 30 saati geçmiyorsa, işinize geliyorsa 8:30- 14:30 saatleri arasında durun okulda, anlaşma yoluna gidin, bir de il koordinatöründen yorum alın, ona göre hareket edersiniz.
turkel2001' Alıntı:acer50' Alıntı:rehberlik öğretmeni var mı okulda, yoksa bile, olsa kaç saat durur, ne kadar ücret alır. senin müdür işine geldiği gibi yorumluyor. senin kadron ortaokulda, yani sabah. çok istiyorsa müdürün, öğleden sonra içinde başvuru alıp BT rehber öğretmeni bulabilir. ders programınızda 30 saati geçmiyorsa, işinize geliyorsa 8:30- 14:30 saatleri arasında durun okulda, anlaşma yoluna gidin, bir de il koordinatöründen yorum alın, ona göre hareket edersiniz.
öğleden sonraki dersler ta akşam 5de 6 da bitiyor
acer50' Alıntı:turkel2001' Alıntı:acer50' Alıntı:rehberlik öğretmeni var mı okulda, yoksa bile, olsa kaç saat durur, ne kadar ücret alır. senin müdür işine geldiği gibi yorumluyor. senin kadron ortaokulda, yani sabah. çok istiyorsa müdürün, öğleden sonra içinde başvuru alıp BT rehber öğretmeni bulabilir. ders programınızda 30 saati geçmiyorsa, işinize geliyorsa 8:30- 14:30 saatleri arasında durun okulda, anlaşma yoluna gidin, bir de il koordinatöründen yorum alın, ona göre hareket edersiniz.
öğleden sonraki dersler ta akşam 5de 6 da bitiyor
tamamında seni tutamaz, 30 saate göre ayarlamalı, ders programını iste, il koordinatörü ile görüşün
turkel2001' Alıntı:dobra1979' Alıntı:http://sivas.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_10/08043854_bt_rehberligi_gorevi.pdf hocam buradaki yazıyı çıkarın altını çizin idarenize gösterin çizelgede ne olacağını
hocam o yazı bizede geldi de,
gidip öğleden sonraki derslere yazmaya kalkıyor, bizim okulda ikili öğretim var, sabahtan ortaokul, öğleden sonra ilkokul
gidip yarısını sabaha yarısını öğleden sonraya yazıyor ki tüm gün durayım, deliricem
nazli179' Alıntı:hocam aynı sıkıntıyı ben yaşadım,,aynı cümleleri duydum en sonunda şu yola başvurdum: yazımda bana ders çizelgesi yapmanız gerktiği yazıyor. ben her yeri aradım ilçeyi ili bu konuda görevli herkesi aradım.bana söylenen hep 30 ders saati.sizde bana çizelgemi yazıp imzalayıp vermek zorundasınız. 5 e kadar yazın haftalık 40 dersmi 50 dersmi yazarsınız siz bilirsiniz ama ben o kadar ücret isterim ozaman dedim..verirlerse alırsın cevabını verdi müdür.vermezlerse durmuyorum dedim.... son noktada bana yazıda belitildiği gibi ders çizelgemi yapıp verin, bende bu doğrultuda her yere dilekçe yazıp gerekenin yapılması için sizi şikayet etcem dedim.. bana verilen hakkı kullanmak istiyorum, herşeyi yapacam dedim..aslında aramızda daha bir sürü sorun geçti ama sonuçta müdür bu yolla ikna oldu...
erge2008' Alıntı:hocamm valla idareciler anlamak istediği gibi yapıyor genelde.
şurdaki linkteki açıklamaları bi gösterin, birçok ilde ikinci bir açıklama geldi bizdeki gibi. umarım işinize yarar.
http://bingol.meb.gov.tr/www/bilisi...-surenin-uzatilmasi-ve-ek-aciklama/icerik/111