Sarıgül'den öğretmenlere Müjde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bcakmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Niye ruyasinda gorecekmis polisler ücretsiz biniyorda öğretmenler neden binmesin

ya arkadaşlar böyle müjdemi olur, ben şahsen ayrımcılık istemiyorum, istanbulda öğretmene ücretsiz dersin, ankaralı izmirli ayaklanır, öğretmene ücretsiz dersin diğer memurlar işçiler esnaf ayaklanır, diğeri çıkar evi 100m2 nin altında olandan vergi almayacağım der, bu sefer evi 101m2 olan isyan etmezmi? bu tür şeyler toplumu ayrıştırmaktan öte gidemez, hayatı ucuzlatın herkes yararlansın işte.

hastasıyız dede' Alıntı:
ya arkadaşlar böyle müjdemi olur, ben şahsen ayrımcılık istemiyorum, istanbulda öğretmene ücretsiz dersin, ankaralı izmirli ayaklanır, öğretmene ücretsiz dersin diğer memurlar işçiler esnaf ayaklanır, diğeri çıkar evi 100m2 nin altında olandan vergi almayacağım der, bu sefer evi 101m2 olan isyan etmezmi? bu tür şeyler toplumu ayrıştırmaktan öte gidemez, hayatı ucuzlatın herkes yararlansın işte.

Aynen katılıyorum hocam,öğretmenlik milletin ağzında sakız olmuş durumda,insanlara daha fazla malzeme vermemek lazım :!:

Re: Ynt: Sarıgül'den öğretmenlere Müjde

hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam eşitlik başka adalet başka dir.
Ayda 1000 tl kazanan ile 10.000 kazanandan ayni vergiyi alıyorsan eşit sin ama adaletsizsin demektir. Bu bakimdan adaletli bir bakış açısı gerekir o yüzden bence projeler güzel.

@volkankey senin dediğine göre zenginlere ayrı fakirlere ayrı bir adalet sistemi olur vede bunun sınırını doğru düzgün koyamazsın mesela zenginlik sınırını 3000TL yaptın diyelim, adam 3000 TL alınca fakir 3010 TL alınca zengin sayılacak buda bir nevi adaletsizliktir.

hastasıyız dede' Alıntı:
@volkankey senin dediğine göre zenginlere ayrı fakirlere ayrı bir adalet sistemi olur vede bunun sınırını doğru düzgün koyamazsın mesela zenginlik sınırını 3000TL yaptın diyelim, adam 3000 TL alınca fakir 3010 TL alınca zengin sayılacak buda bir nevi adaletsizliktir.
Azcık düşünürsen ayri adalet sistemi olmayacağını anlarsın. Mesela aylik 1000 tl alandan 0 vergi 1000-3000 arasi % 3, 3000-5000 den % 6 gibi gibi.
Bu sinirlari da istatiski bilgiler ve kamuoyu ile birlikte karar verilirse cok da guzel olur

volkankey' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Azcık düşünürsen ayri adalet sistemi olmayacağını anlarsın. Mesela aylik 1000 tl alandan 0 vergi 1000-3000 arasi % 3, 3000-5000 den % 6 gibi gibi.
Bu sinirlari da istatiski bilgiler ve kamuoyu ile birlikte karar verilirse cok da guzel olur
arkadaşım zatenşu an da % üzerinden vergi alınmıyor mu? 1000 tl kazanan 180 TL vergi öderken 10000 TL kazanan 1800 TL vergi ödüyor,sen tutup bunu daha çok arttırırsan 10000 Tl kazanan %30 vergi ödeyecek dersen çok çalışıp çok kazananı cezalandırmış tembelliğe teşvik etmiş olursun, belkide iflasına sebep olabilirsin, bu durumda işsizliğin artması vb gibi birsürü problem ortaya çıkar.

Yav hocam 1000 kazanan 0 versin 10000 kazanan 1000 versin mesela ayni yuzde olmaz

Öğretmene ücretsiz ulaşım konusunda Adana'daki bazı büyükşehir belediye başkan adaylarına yazı gönderdim.
"Tık yok"
Sms le reklama gelince saatbaşı gönderirler.

Geri