sarıgülden vatandaşa yumruk!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
önce salon onu yumruklamış, başbakan aleyhinde konuşturtmamış onu, morali bozulunca kendince vatandaşı hedef almış. :puhaha:

ey sarıgül. bu halk 50 yıldır seni ve temsil ettiğin chp'yi yumruklaya yumruklaya sandıktan çıkartmıyor.ve sen böyle gerçek yüzünü göster ki takiyye yapmana olanak olmadan ne olduğunu bilelim.

ak partiden birinin kazara eli çarpsaydı burda yer yerinden oynardı :mrgreen: samimiyet gözümü yaşarttı :-1:

hepsi aynı bokun laciverti bunların. sarıgülde de tayyipteki tavırları görüyorum. sarıgülde, şimdiki gibi tehlikeli bir adam olma potansiyeli var.
oldu mu sregy kaydeşim?

yoğun istek üzerine yazıyorum (share_ peçeteyle istek yolladı :P )
o götürdüğü ayakkabı kutularındaki paralar, kolundaki 700 bin liralık saat, iş adamlarına haksız verdiği ihaleler ve son olarak sıfırlayamadığı 1 milyar dolar boğazına düğümlensin.
hatta evlerine ateş salsın, yuvalarına başlarına yıksın
oldumu share_ hadi geç rahat rahat uyu bu gece :mrgreen:

herkez ne kadar taraf olmuş,amaçta bu zaten adam rte hakkında tek eklime etmez ama sarıgül hakkında yorum yapar,diğeride öyle mileti birbirini kırdırdıktan sonrada paraları iktidarlar götürür.aptal düzenin aptal bekçileri gibi olmayın.sözüm meclisten dışarı

mesele de o zaten iktidar dururken hele ki herşey bu kadar ortadayken muhalefeti eleştirmek hangi cehaletin ürünü..
ne içtiyseniz bende istiyorum arkadaşlar.
not: sek olsun plz

gavas derken, ortalıkta dolaşan, hizmet eden kimse anlamında kullandın değil mi hocam? yanlış olmasın sonra. sen şimdi bunlara "lan" dersin, bunlar kötü algılar. halbüsi "lan" orta asyada oğlum demek. ama nereden bilsin cahiller. sen ak parti diyorsun, adam ak parti anlıyor.

hocam bizim ne dediğimizin önemi yok günlerdir diyoruz diyeceğimizi kendimizi ne kadar anlatmaya çalışsak da arkadaşların anlayabildiğinden fazlasını anlatamıyoruz.
hülasa, sarıgüle bu yaptığının cevabını 30 martta vereceğim
not: istanbulda oy kullanmıyorum :puhaha: :puhaha:

furkan35' Alıntı:
vatandaşın dayanıklılıgını ölçüyor işte fena mı?
Hocam herkeste vatandaşı ölcuyor biri yumruklar diğeri milletin bi yerlerine koyarak. Çok sağlam bünyemiz var maşallah. bakalım millet ne kadar dayanacak tecavüz mü bitirecek yumruk mu
Bu şartlar altında cebimizi hesaba bile katmadim kutulari yani :)

birisine de DİKTATÖR diyor, Sarı gül ve Kemal K. :idea:
Demokrat Sarı gül vatandaşı yumrukluyor.
Demokrat Kemal K. protesto eden CHP'liyi salon dışına attırıyor.
Bu ne yaman çelişki anne,
"Kurtlar sofrasına" düştüm..
Hani benim direncim nerede?

Yaptimi yapmadi mi tam anlamadim da milletin haline bakinca diyorum belediye baskanligi garanti oldu ssarigulun. Malum ortalik yavuz hirsiz dolu. Memleket bu hale dustu

ya arkadaşlar haklısınız tamam vurmuş olabilir kendi altına dinamit koymuş. hatta bana kalırsa istanbul için kadir topbaş sarıgüle göre daha düzgün daha beyefendi duruyor. belki sarıgülün doğru düzgün projesi bile yok. uzaktan gördüğüm bu.

ama el atında şu paraları bi sıfırlayalım ayakkabıları kutularına gelin. aynı durumda birileri çıkıp baştakilerini protesto etseydi yaka paça karakola ifade vermeye gideceklerdi bunları söyleyin

yapmayın arkadaşlar birini överken diğerini dövmek adalet değildir. siyasetçi dediğin kişi kim olursa olsun yanlışı vardır hataları vadır... yorumları okurken hele bazıları beni çok güldürdü sağolsunlar.

Valla bu ülkede uçarak tekme atan milletvekilleri var. vatandaşa ga.at diyen valiler var. "nerenize koyacaksınız" diyen yöneticiler var. şeyini şeyettiğimin şeyi diyen başbakan yardımcıları var. onların yanında bu devede kulak kalır. eğer ki bizimkiler bunları yapıyo üstümüze geliyosunuz alın sizinkiler de yapıyo diyerek bunları meşrulaştırma çabasına giriyosanız o bunların ahlaksızlığından daha da beterdir.

Her ne olursa olsun bi siyasi konuşma yaparken konuşmasını sloganlarla bölmek ahlaksızlıktır terbiyesizliktir. Adamı sevmezsin o ayrı konu. O zaman o ortamı terkedeceksin. Akpden biri konuşurken slogan atanlar da ahlaksızdır terbiyesizdir. Ki zaten slogan atmaya kalkıştıkları anda hayatları kararır o ayrı. Biz de takım tutar gibi parti tutma olayı var. Öğrenemedik siyayseti, demokrasiyi. Atatürk bunu gördü. Çok partiye geçiş süreci hep hüsranla sonuçlandı.

Biri fiziksel siddet yapar digeri psikolojik. Bir farki yok hicbirinin. Bos yere millet birbirine dusuyor. Dikkatli olun.

easytr' Alıntı:
pasteur' Alıntı:
sregy' Alıntı:
ak partiden birinin kazara eli çarpsaydı burda yer yerinden oynardı :mrgreen: samimiyet gözümü yaşarttı :-1:

neredeyse sarıgül'ü alkışlayacaklar.

dolaylı yoldan alkışlıyorlar bile, yanlışı yanlışla örnekleyenler var. neyse ki 30 marta az kaldı :)
Evet 30 marta az kaldı. Ne olacak 30 martta? Sanırsın düşman işgalinden kurtulacak memleket. 30 mart bizim için 30 mart yani normal Allah'ın bi günü görmek nasip olursa tabii. Herşeyini o güne bağlayanlar önce Allah'ın o günü insanlığa göstermesi için dua etsin. İşte takım tutma dediğim olay bu. 30 martta sanki bizi ülkede tek kalacak. Yine beraber yaşayacağız Allah nasip ederse. Sen şafak saymaya devam et.

Veya da 30 marttan zaferle çıkarsan neyin savaşını veriyosunda zafer bekliyosun onu da hiç anlamış değilim ne olacak yani. Boş konuşuyosunuz gereksiz bi savaş nidaları gereksiz bi zafer arayışı. Al senin olsun 30 mart kardeşim. Tepe tepe kullan.

ben bu mantığı anlamıyorum zaten. 30 martta en fazla belediyeyi akp kazanırsa; yolsuzluklar aklanacak mı, peşkeş çekilen ihaleler normalleşecek mi, sıfırlanan paralar yerine gelecek mi, yediğimiz hakaretler yutulacak mı, ölen gençler dirilecek mi? yoksa burhan kuzu haklı mı çıkacak?

bunların cevabını verin. 30 mart aşağı, 30 mart yukarı. bırakın 30 martı, olanlara bir bakın.

cumhurtorun' Alıntı:
ben bu mantığı anlamıyorum zaten. 30 martta en fazla belediyeyi akp kazanırsa; yolsuzluklar aklanacak mı, peşkeş çekilen ihaleler normalleşecek mi, sıfırlanan paralar yerine gelecek mi, yediğimiz hakaretler yutulacak mı, ölen gençler dirilecek mi? yoksa burhan kuzu haklı mı çıkacak?

bunların cevabını verin. 30 mart aşağı, 30 mart yukarı. bırakın 30 martı, olanlara bir bakın.
Hiç işte hocam. Şimdi bunlar umudunu 30 marta bağladı. Niye? 30 marttan sonuçlar çıkarsa hani ne oldu yolsuzluk hırsızlık vardı yine kazandık diyecekler. İşte boğazına kadar pisliğe batarsan kurtulmak için kendini böyle şeylere bağlarsın. Allaha şükürler olsun ki bizim öyle kurtulmayı beklediğimiz bi gün yok koca bir yıl içinde. Acıyorum gerçekten. 30 marta kadar uyuyamayanlara acıyorum ne kadar kötü bi durum. Kurtuluşu beklemek daha doğrusu kurtulacağını sanarak beklemek yazık.

Ben olsam hırsız damgası yiyeceğime keşke 30 marttan 1 tane bile oy çıkmasa bana derdim. Seçimler aklanma mercii değil herkesin şerefiyle gelip seçildiği veya seçilmediği olaylardır. Bunlar günah çıkarma olayına dönüştürdüler seçimleri. Sen her haltı ye vatandaş seçince suçlu olmadığını göster. İyi o zaman. Cinayet işlesin adam onu da halkın oyuna sunalım suçlu mu suçsuz mu diye? Böyle salak bi mantık var mı?

esaytr ye anlatacağınıza bunları gidin mezara ölülere anlatın eminim daha değerli olur. en azından sükutun değeri bilinir :++:

papakaa' Alıntı:
esaytr ye anlatacağınıza bunları gidin mezara ölülere anlatın eminim daha değerli olur. en azından sükutun değeri bilinir :++:
Zaten trol olmasından şüphe ettiğim biri kendisi.

Geri