Satılık LEGO Education BricQ Motion Prime

Kodla Büyü
Eğitim kurumumda şu ana kadar aktif kullanılmış setimi satışa çıkarıyorum kıymetli öğretmenlerim.
-Parçaların tamamı düzenli periyotlarda yıkanarak kullanıldı.
-Envanterimde 2 adet daha olduğundan yeni setler temin edebilmek amacı ile satma kararı aldım.
-Set içerisinde kaybolmuş parçaları elimden geldiğince birebirleriyle tamamladım ancak birebirini bulamadığım bazı parçaları farklı renkte olacak şekilde set içine ekledim. (Bkz. Görsel 7)
-Ayrıca tamamlama durumumun olmadığı bir bölümdeki bazı karakterleri maalesef bulamadım. Bu bölmedeki parçaları set içinde değil yedek parçalarla birlikte tutuyordum muhtemelen karışmış olabilir. Belirttiğim eksik parçaların yapımlara herhangi bir etkisi yok belirttiğim gibi bu parçaları öğrenci setlerinin içinden çıkarıp kullanıyoruz.
Bu eksik parçaları ilgili görselde kırmızı kalem ile işaretledim. (Bkz. Görsel 8)

Fiyat konusunda elimden gelen desteği de yapmak niyetindeyim. Maddi konuları özel mesaj üzerinden konuşmak Bildirim yoğunluğunu da azaltacaktır. İlginiz için teşekkür ederim.

Bu veya daha farklı tüm LEGO Education setleri, LEGO alternatifi setler, kodlama robotları gibi alanlardaki tüm sorularınızı da yanıtlamaya hazırım.
Tüm öğretmenlerime mutlu haftalar diliyorum.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    74 KB · Görüntüleme: 150
  • 2.webp
    2.webp
    64.3 KB · Görüntüleme: 149
  • 3.webp
    3.webp
    68.2 KB · Görüntüleme: 132
  • 4.webp
    4.webp