Satılık web sitem ve sizce ederi

Kodla Büyü
Hocam sitenin ortalama hiti günlük 140 tekil ziyaretçi, çok az yahu. Ben de flash oyun siteleri çok ziyaretçi çeker sanıp bu işe girecektim. Sitenin tasarımı falan tertemiz ama ziyaretçi çok azmış. ben geçen ay www.ilizyon.net diye bir site açtım, evi taşıdığımdan dolayı da hiç içerik falan koyamadım, o siteye yoğunlaşacağım ramazanda. Yoksa talip olabilirdim.

valla aylık 10 20 30 dolar getiriyor ama eskidikce domain giderek yükselir diye düşünüyorum

daha gidecek çok yolun var kardeş. bu hitlere satman zor. Biraz daha geliştirmen lazım.

saygılar

Ya hocam madem oyun sitesi açıyorsun.Biraz paraya kıy reklamını yap çok değil 300 tl ver reklamını yap ondan sonra satmaktan vazgeçersin.Çokda iyi geliri olur
Ben girdim site işine sistemi kurdum işliyor süper vallahi :wink:

Bende bir oyun sitesi yaptım ama hayal kırıklığı oldu İyi trafik yiyor, geniş hostin gerekiyor adsense reklamları çok az kazandırıyor.

valla hocam godaddy den aldım 150 gb lik bir alan verdi
şimdilik bant genişliğini kimse sormuyor

valla iyi vakit ve enerji buluyosunuz okuldan sonra hele formatörseniz eve gidince birde çocuk varsa perte çıkıyoruz ne ara vakit ayırıyorsunuz, hayranım bu tarz işlerle uğraşanlara

valla harika bir sistem var yüklüyorum oyunları
host cok elverişli problemsiz
oyun botları ile oyun isimlerini değiştirince
google güncel bilgi olarak alıyor ve indexliyor hemen
bende güzel bir scrtipt

Geri