Sata 2 hard disk, İde'ye çevrilirmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Turna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Turna

Site Gezgini
Arkadaşlar, bilgisayarımın anakartı ide destekli, sata girişi yok.Hard diskimde doğal olarak ide irişli.
Benim sorum şu: Acaba sata2 girişli bir harddisk alıp, anakartıma bağlayabilirmiyim, çalışır mı?(bu çeviriciler varmı sanırım)

sanmıyorum. zaten bağlasanızda ide olarak çalışacak. gene anlamı yok. anakartı değiştirmeyi düşünün.

miniconverterbuyuk.jpg

http://www.prizmabilisim.com/asp/show_s ... =SATATOiDE

alıp denemek laazım ozaman bu dönüştürücelerden, olmassa de anakartı değişticem mecbur
çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

bence anakartı değiştirin. hem kafanız rahat olur hemde gelecekte gelecek olan teknolojilere daha rahat uyum sağlarsınız.

ben denedim çalışıyor fakat fiyata bakarak,alacağınız performansa bakarak @imsiyat hocamında dediği gibi anakartı değiştirin tabi sisteminize uygun anakart bulabilirseniz.
yalnız o parça bazen gerek oluyor.
parçanın ide uzerinden bağlananıda var.

imsiyat' Alıntı:
bence anakartı değiştirin. hem kafanız rahat olur hemde gelecekte gelecek olan teknolojilere daha rahat uyum sağlarsınız.
% 100 katılıyorum hiç uyum sağlamıyor emin olun biostar anakart tavsiye ederim uygun fiyatlı.internet mağazalarına bir bakın hocam . hepsiburada.com ,vatancomputer,bimeks v.b

Geri